Beauty Friends a maska zo zeleného čaju

17:22

O mojej prvej skúsenosti s maskami Beauty Friends ste si mohli prečítať v tomto článku. Masky som si kúpila tri, najmä preto, lebo s gázovými maskami som nemala takmer žiadne skúsenosti a chcela som skúsiť, aké sú, či sú lepšie ako tie bežné (gélové, krémové, prachové). Vždy hovorím, že nejaký výrobok nemôže byť úplne zlý, vždy sa na ňom nájde niečo pozitívne. Tak beriem aj gázové masky. I keď mám niekedy pocit, že dlhotrvácnejší výsledok majú zmývateľné masky, ani gázové nie sú na zahodenie :)

Maska so zeleným čajom

O maske si môžete prečítať:

     "Výťažky zo zeleného čaju pleť upokojujú a hydratujú. Antioxidanty, flavonoidy, vitamíny a minerály v zelenom čaji pomáhajú udržiavať zdravý stav pokožky , chránia bunky a zabraňujú tvorbe vrások. Zelený čaj obsahuje aj polyfenoly, ktoré pomáhajú neutralizovať škodlivé látky a tým pleť chránia pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia, udržiavajú tak zdravú štruktúru pleti.

Použitie:

V balení sa nachádza 1 maska na tvár s otvorom na oči, ústa a nos. Masku opatrne vyberte z obalu a jednoducho ju umiestnite na tvár. Nechajte pôsobiť 20-30 minút. Snažte sa dodržať uvedenú dobu pôsobenia, zbytočne ju nepredlžujte ale ani neskracujte. Maska sa nezmýva."


Vždy, keď rozbaľujem niečo nové, čo nepoznám, sa veľmi teším a som zvedavá, čo ma čaká :) Je to taký malý dôkaz toho, že som obrovský nadšenec kozmetiky a jej používanie je pre mňa neodmysliteľná súčasť každého dňa. Maska je jednorázová, v plastovom obale. Keď som ju ešte v obale ohmatala, cítila som masku a dostatočné množstvo tekutiny, nebola suchá. Po otvorení som zacítila kyslastú vôňu, nič mi nepripomínala, ale bola príjemná a neprekážala mi. Maska sa, ako tomu ja hovorím, rozbaľuje ľahko, netrhá sa, je pevná. Na tvári sa nezachytávajú jemné vlákna z nej. Ja mám takmer vždy problém správne si ju rozložiť, zvládnem oči, ale to pod nimi je už pre mňa umenie :) Trochu sa mi odlepovala z brady, preto som si musela ľahnúť a potom tento problém zmizol. Maska na pleti neštípe, ani vo vyrážkach, je k nej jemná. Nezmýva sa, po zložení sa zbytok tekutiny vmasíruje do pokožky. Najlepšie je aplikovať ju na vyčistenú pleť. Ak sa ma pýtajú na rady, ako sa starať efektívne o pleť, poviem,  že najlepšie je pred použitím akejkoľvek masky aplikovať peeling a čistiaci gél. Pleť je čistejšia, zbavená nečistôt a maska je účinnejšia. Aký je výsledok po použití tejto masky? Pleť je hydratovaná, jemné linky vyhladené, celkovo pôsobí žiarivo a zdravo.

Plusy:

  • maska je pevná, netrhá sa
  • nie je suchá, v obale je väčšie množstvo tekutiny
  • neštípe na pleti
  • po použití je pleť hydratovaná a vyzerá zdravo
Mínusy:
  • keď som vmasírovala zvyšky z masky do pleti, ostala trochu lepkavá
Masku kúpite na stránke http://bbkremy.sk/, kde stojí 1,8.

Akú masku máte radšej - gázovú alebo krémovú?

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. popravde, uz som nemala davno masku, kedysi som skusala gazovu, aj zlupovacku, a kremovu, ale v poslednej dobe sa bojim aj nieco na plet hodit :D ale tak zeleny caj by nemal uskodit ani mne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som na tvojom mieste skúsila masku na citlivú pleť, keď sa bojíš niečo skúsiť. Ale prachové masky, ktoré sa riedia vodou, bývajú veľmi šetrné k pleti :)

      Odstrániť
    2. jednu vzorku riediacu vodou mam od Dr. Hauschka.Len nemozem najst cas aby som ju na seba dala

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe