Pleťová maska so sedmokráskou

16:46

Sedmokráska je krásna kvetina. Nežná, biela, nevinná. Nájdeme ju už aj v kozmetike. Manufaktura ponúka radu so sedmokráskou, v ktorej nájdete Exkluzívny regeneračný & výživný pleťový olejový elixír, hydratačný pleťový fluid a hydratačnú pleťovú masku, o ktorej dnes bude reč. Zaujala na prvý pohľad. Stála tam na poličke, taká sama, opustená, nuž som sa pri nej zastavila. A prečítala som si, s kým mám tú česť. Netrvalo mi dlho a skončila v košíku :) Sľúbila totiž čistejšiu pleť a keďže obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, hrozilo mi, že môžem omladnúť.









O pleťovej maske si môžete prečítať:

      "Vyskúšajte zaujímavé spojenie peelingu a pleťovej masky pre domáci pleťový starajúci rituál. V prvom kroku aplikujte na suchú a čistú pleť ako peeling - jemnými krúživými vmasírujte. Pomocou bambusových častíc zbavíte pleť odumretých buniek, mastnoty a nečistôt. Potom nechajte pôsobiť 5 minút cenné prírodné ingrediencie - hydratačnú a omladzujúcu sedmokrásku a kyselinu hyalurónovú, výťažok z rebarbory, upokojujúci panthenol a vitamín E v sprievode jojobového a mandľového oleja. Nakoniec opláchnite - výsledkom bude zamatovo jemná, mladistvá a báječne hydratovaná pleť."

Nájsť dobrú pleťovú masku už nepovažujem za zložité. Keď som bola mladšia, vyberali sa mi omnoho ťažšie, dnes si väčšinou gratulujem, ako dobre som si vybrala. Súvisí to aj s tým, že už trochu viem čítať zloženie a snažím sa orientovať na prírodnú kozmetiku. Maska je v peknučkej bielej tube, ozdobená je sedmokráskou. Čierne písmenká dodávajú šmrnc a celá maska pôsobí pekne a elegantne. Má 50 ml, je menšia a ľahko sa uskladní aj len na malom kúsku poličky. Pôsobí tak nežne a kvetinovo 😊 Maska je peelingová a útočí nielen na nedokonalosti, ale aj na vrásky. Vonia veľmi pekne. Sladšia, asi kvetinová vôňa, nevtieravá a príjemná, pri používaní neprekáža. Konzistencia je krémová a ľahko sa nanáša prstami, štetec ani nie je treba. Pleť nedráždi a neostáva červená. Stačí jej použiť málo. Najskôr treba postupovať ako pri peelingu. Nanesiete ho na pleť a krúživými pohybmi masírujete pleť. Stačí chvíľka a rozhodne netreba tlačiť, pleti to vôbec neprospeje. Potom už necháte pôsobiť masku, odporúča sa asi 5 minút, ale ak ju necháte na pleti dlhšie, nič sa nestane. Ako som už spomenula, pokožka neostáva červená a ani neštípe, čo oceňujem, lebo neznášam, keď som po použití masky hodinu červená ako rak. Ako prvé si vždy všimnem, že moja linka na čele (lebo sa mračím) je pekne vyhladená. Pleť je pevnejšia, pružnejšia a vypnutá. Pôsobí mladšie, sviežejšie a oddýchnuto. Odstraňuje nečistoty, prebytočný maz, čierne bodky a odumreté bunky. Pokožku zjemní a vyhladí, ostáva jemná ako tá detská. Celkovo vyzerá rozjasnene a sviežo, ako po výdatnom spánku. Jednoznačne jedna z tých vydarených pleťových masiek.

Plusy:
  • Pekný  obal
  • Príjemne vonia
  • Krémová konzistencia, nie je potrebný štetec
  • Pôsobí ako čistiaci peeling a hydratačná maska
  • Pleť čistí, hydratuje, rozjasňuje a spevňuje
  • Nedráždi
Mínusy:

  • Nenašla som

Masku som kúpila v kamennej predajni v OC Laugaricio v Trenčíne, nájdete ju aj v eshope www.manufaktura.sk za 7,95 eur.


Aký kvietok v kozmetike máte rady? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Novou řadu jsem zaznamenala, ale zatím jsem nic nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle musím vyzkoušet, tenhle produkt mě fakt láká! :) Já miluju všechno levandulové, ale sedmikráska bude taky určitě super.
    My cozy corner

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé, tak tuhle řadu jsem snad neviděla. Zaujalo mě to moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne v obchode veľmi padla do oka, rada by som skúsila aj tie ďalšie veci :)

      Odstrániť
  4. Má krásny obal :). OD manufaktúry som mala len masku s morskou soľou na vlasy a bola veľmi dobrá :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, taký nežný :) Ja som si veľmi obľúbila odličovaciu emulziu.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe