Famózna maska s kávovou vôňou

17:07

Po rokoch používania pleťových masiek už viem relatívne rýchlo posúdiť, či sa mi do rúk dostal kvalitný produkt. Na dobrú pleťovú masku nedám dopustiť  a stále hľadám nové a nové, ktoré by som mohla hrdo vystaviť na svojej poličke. Hoci preferujem ílové, prachové masky a Tariku, vždy mám doma minimálne jednu masku aj v tube. Používam ju najmä vtedy, keď večer padám od únavy, ale vidím, že moja pleť ju potrebuje. Je to rýchlejšie, lebo než masku vymiešam a nanesiem, som už v polokomatickom stave. Na masku a peeling v jednom od Dulcie som sa naozaj veľmi tešila.








O maske si môžete prečítať:

   
      Je to ideálna maska, ak vaša pleť potrebuje povzbudiť, napnúť a obnoviť. Zmenšuje a zjemňuje vrásky, viditeľne pokožku regeneruje a obnovuje. Vitamín C ako antioxidant a aktívne prírodné látky stimulujú krvný obeh. Potláčajú negatívne účinky voľných radikálov, ktoré spôsobujú starnutie pleti. Kombinácia ovocia je ideálna na zrelú a unavenú pleť. Vďaka enzýmom pomáha odstrániť odumreté bunky a obnovuje pokožku až z jej najhlbších vrstiev.
Ovocné zložky, a z nich predovšetkým ananásová, sú výborným zdrojom vápnika, draslíka a vitamínu C. Biely íl čistí a odstraňuje toxíny z kože, udržiava vlhkosť.
Ružová voda ako základná hydratačná zložka udržiava správne pH pokožky, stimuluje regeneračné procesy a je silne antibakteriálna. Mimoriadne vzácny marulový olej a olej z mrkvových tkanív pokožku obnovujú a dodávajú potrebnú dávku betakaroténu, ktorý telo premieňa na vitamín A a omega mastné kyseliny, ktoré posilňujú membrány buniek a pomáhajú v nich udržať vodné zásoby.
Kofeín pokožku vypína, povzbudzuje k tvorbe nových a kvalitných kožných buniek.
Avokádový olej a bambucké maslo tvoria dokonalú výživu pre zrelú a slabú pokožku, zvyšujú kvalitu a pružnosť pokožky. Guľaté zrniečka jojoby a jemná kvalitná arabská kávy pokožku premasírujú, prekrvia a privedú k aktivácii látkovej výmeny a k prečisteniu pokožky.
Tento produkt je možné používať na dva spôsoby. Pleťovú masku si doprajte 1-2x do týždňa jemným nanesením na vyčistenú pleť. Pokiaľ chcete produkt použiť len ako masku, príliš ňou pleť nemasírujte, len naneste, nechajte pôsobiť a potom zmyte vodou.
Píling používajte podľa typu pokožky.
Zloženie: Rosa Damascena Flower Water, Persea Gratissima (Avocado)Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Daucus Carota Oil, Glyceryl stearate SE, Ananas Sativus & Maltodextrin, Kaolin,  Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Shell Powder, Cofee Arabica, Cetearyl Alcohol,  Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Verbena Officinalis Leaf Rectified Oil*, Aniba rosaeodora Wood Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Citral* (*prirodzene sa vyskytujúce v siliciach)
Obsah balenia 75 ml

To, že Dulcia zmenila šat svojich produktov, som už spomenula a koniec koncov, taká krásna zmena sa nedala prehliadnuť :) Je pravda, že mi trošku chýbajú kovové obaly, do ktorých som si ukladala drobnosti, ale tieto sú prekrásne a o niečo praktickejšie. Maska je v bielej tube so zelenkavým motívom. Pôsobí tak slovensky, že niet najmenších pochýb o tom, že je to naozaj slovenské. Tuba je plastová, ale je z dobrého materiálu, ľahko sa tvaruje a maska sa z nej dostáva ľahko a dobre aj vtedy, keď jej už ubudlo. Navyše nie je veľmi veľká a tak sa dobre schová či do skrinky, či do poličky. Opantanie zmyslov prichádza v okamihu, keď masku otvárate a použijete. Vôňa je famózna. Prevláda slastná vôňa arabskej kávy, ktorá doslova láka k šálke horúceho nápoja. Okrem nej cítiť bylinky, ale neviem ich bližšie špecifikovať, lebo mi vonia najmä káva. Konzistencia je hustá, ale maska je krémová, preto sa vynikajúco nanáša na pleť aj prstami, nie je potrebný štetec. Obsahuje drobné zrniečka jojoby a kávičku. Vďaka tomu môžete použiť tento kúsok ako masku alebo peeling:

  • Peeling sa odporúča používať podľa typu pokožky. Moja mastná/zmiešaná pleť ho potrebuje minimálne dva razy do týždňa,  normálnej stačí raz. Pleť treba pomasírovať, krúživými pohybmi najlepšie a potom sa opláchne
  • Ak produkt použijete ako masku, moc nepeelingujte, len rozotrite, nechajte pôsobiť a umyte, ideálne s hubkou

K jej kladom patrí to, že odstraňuje odumreté bunky a pleť ostáva jemnejšia  a hladšia. Vypína ju, vyhladzuje vrásky a jemné linky. Pokožku regeneruje a osviežuje. Ak  je unavená, po použití masky pôsobí oddýchnutejšie a sviežejšie, menej sa na nej odzrkadľuje všetok stres a únava. Ostáva aj dôkladne vyčistená, pretože dokáže čistiť pleť od čiernych bodiek a zabraňuje vzniku  nových nedokonalostí. Použitie je veľmi príjemné, pretože keď ju máte nanesenú, všade cítiť vôňu kávy a inak ani neviete, že na tvári máte niečo nanesené. Tento čas je ideálny na chvíľku relaxu, kedy sa snažím vypnúť. Posledné mesiace mi priniesli viac smútku, sĺz a bolesti, v robote niekedy strácam vieru v lepší začiatok a tak vyslovene hľadám pokojné okamihy, kedy by sa mi mohlo aspoň trochu podariť nájsť moju stratenú rovnováhu. Dôležité je nanášať ju na vyčistenú pleť a pôsobiť by mala okolo 15 – 20 minút, to je celkom postačujúci čas. Oplachujem ju vlažnou vodou a jemnou hubkou na čistenie, potom použijem ešte  kvetovú vodu a pleťový krém. Výsledok? Dokonale jemná, čistá, hydratovaná, vypnutá pleť. A voňavý pôžitok.

Plusy:
•             Veľmi pekný obal
•             Krásna vôňa
•             Drobné peelingové čiastočky
•             Ideálna krémová konzistencia
•             Vhodné ako maska alebo peeling
•             Pleť čistí, hydratuje, vypína, osviežuje, zbavuje toxínov
•             Použitie je príjemným zážitkom
•             Výsledkom je dokonale vyzerajúca a oddýchnutá pleť


Mínusy:
•             Nenašla som

Maska stojí 15,90 eur a kúpite ju v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.

Aká maska vás v poslednej dobe zaujala?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Hmm kávová vůně, tu mám v kosmetice ráda. A masky také, pravidelně si je dávám jednou za týden na pleť pro výživu a je to na pleti znát. A právě podle vůně si je také vybírám, nejraději mám čokoládovou a kokosovou, naopak nemám ráda ovocné svěží vůně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada bylinkové vône :) V podstate znesiem všetko, len ak mi raz nezavonia, neviem sa donútiť používať ju :)

      Odstrániť
  2. Maska vypadá hodně dobře a navíc ta vůně musí být skvělá! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jůů, tu masku potřebuju! Vůni kávy v kosmetice miluju a Dulcia oční krém díky tomu patří mezi moji nejmilejší kosmetiku! :-)
    Od stejné značky ještě testuju hydratační peelingovou masku, která fantasticky voní po lékořici a kolikrát bych ji nejraději ochutnala :-D
    Bebe
    PS: Luci a přeju, ať jsou další měsíce lepší, než ty poslední. A smutek ať nahradí úsměv. Držím palečky, ať je líp! :-* ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Často máme na Dulciu podobný názor, keď čítam tvoje články :) Časom si od Dulcie vyskúšam všetko, taká je úžasná ♥
      Ďakujem Bebe, cením si tvoje slová :-* Verím, že bude trochu lepšie

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe