Čarokrásny očný krém

16:16

Dnes je v ponuke kopec očných krémov či gélov. Treba si však otvorene povedať, že nie každý je skutočne dobrý. Mala som ich viacero a niektoré boli len pekne voňajúcou masou bez väčšieho účinku. I keď sa snažím kupovať si osvedčené značky, niekedy skúsim nový. A neraz tak nájdem veľmi šikovných pomocníkov.







O spevňujúcom očnom kréme si môžete prečítať:

       „Spevňujúci očný krém s vysoko koncentrovaným a vyživujúcim aktívnym medom z Manuky a hydratačným ľanovým gélom Harakeke pôsobí proti starnutiu dôsledkom stresu najmä v očnom okolí. Ľahko sa vstrebáva, prírodný zvlhčujúci med z Manuky vyživuje jemné tkanivá, podporuje regeneráciu buniek a jeho mikrobiálne vlastnosti chránia pleť pred baktériami. Ľanový gél Harakeke vyhladzuje jemné vrásky, dodáva pleti svieži výzor, upokojuje a chladí, redukuje začervenanie a opuchy. Sťahuje póry, pleť vypína a pokožku spevňuje. Extrakt zo smrekovca zabezpečuje pokožke sviežosť a jas počas celého dňa. Neparfumovaný a vhodný na citlivú pokožku, minimalizuje podráždenie.
Jemné množstvo krému naneste pomocou prstenníka na čistú pleť okolo očí každé ráno a večer. Vyhnite sa pretieraniu alebo použitiu v blízkosti mihalníc.
INGREDIENTS: Aqua (water), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin (vegetable glycerin)**, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil**, Squalane (vegetable squalane), Glucose, Sclerotium gum, Caryocar brasiliense (pequi) fruit oil, Daucus carota (carrot) extract, Galactoarabinan (larch tree gum), Mel (manuka honey), Phormium tenax leaf juice (NZ flax gel), Glucose oxidase, Lactoperoxidase, Tocopherol (vitamin E). **Certified organic.“

Living Nature ma nadchla. Novozélandská značka kozmetiky má v ponuke veľmi zaujímavé produkty, ktoré sú určené na pleť, telo alebo vlasy. Po skúsenosti s denným vyvažujúcim mliekom som si povedala, že táto kozmetika rozhodne stojí za spoznávanie. Už dlhšie som nemala taký krém, po ktorom by som mala pleť celkom matnú niekoľko hodín. Očný krém je rovnako krásny ako denné mlieko. Jednoduchá biela tuba je ozdobená čiernym kvetom a je to veľmi pekné. Má 10 ml a hoci je menší, vďaka tomu, že ho stačí na jedno použitie máličko, má predpoklad vydržať pár mesiacov. V popise sa uvádza, že je neparfumovaný, k čomu sa prikláňam, lebo vonia jemne. Nenápadne a takmer vôbec si to neuvedomujem. Nie je veľmi hustý ani mastný, rýchlo sa vstrebáva. Keďže je biely a vsiakne sa rýchlo, nezanecháva ani farebnú stopu, preto sa môže používať aj ráno. Najideálnejšie je používať ho dva razy denne, vtedy sú výsledky zaručené. Použitie mám rada, lebo vôbec neštípe pokožky okolo očí. Už sa mi viac razy stalo, že krém bol agresívny a štípali ma ešte aj oči. Tento je úplne jemný a po chvíli ani neviem, že som ho použila. Je vynikajúci. Pokožku nádherne hydratuje, zjemní a rozjasní. Redukuje aj opuchy a kruhy pod očami, pokožka pôsobí sviežo a oddýchnuto. Je vypnutá a jemné vrásky sú vyhladené. Klobúk dolu, splní, čo sľubuje.

Plusy:
  • Pekný obal
  • jemne vonia
  • Dobrá konzistencia
  • Ľahko sa rozotiera
  • Nedráždi oči, nespôsobuje začervenanie
  • Hydratuje a spevňuje pokožku, jemné linky sú vyhladené, redukuje opuchy a kruhy
  • Pokožka ostáva rozjasnená

Mínusy:
  • Nenašla som


Krém stojí 35,50 eur a kúpite ho v eshope www.livingnature.sk.

Aký očný krém ste si v poslednej dobe obľúbili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe