Aj čierna môže očariť

18:05

Neviem celkom presne, kedy v mojom živote začala dominovať čierna, ale bolo to už dávno. Mám pocit, že už na strednú som išla so skriňami plnými čiernym oblečením. Učarovala mi, myslím si, že je elegantná a vhodná naozaj na každú príležitosť. Často som od rodiny a známych počúvala, že by som v mojom šatníku mohla mať aj niečo veselšie, som predsa mladá a na smutné farby mám ešte čas. Čiernu za smutnú nepovažujem. A hoci kupujem aj iné farby, stále u mňa prevláda. Nielen v šatníku, ale aj v šminkách.










O očnom tieni a linke 2v1 si môžete prečítať:


      Dlhotrvácny a intenzívny očný tieň a linka 2v1 pre dokonalé dymové líčenie alebo pre presne definovanú očnú linku. Obsahuje vysoké množstvo pigmentov, ktoré dodávajú Vašim očiam intenzívne a sýte odtiene. Očné tiene a linka 2v1 sa pohodlne aplikujú a zároveň sa vďaka dlhotrvácnej textúre nedrobia a neopadávajú. Objem / hmotnosť: 1,6 g

Dermacol má veľmi dobrú dekoratívku. Teda, väčšinou. Viete ako sa hovorí, aj majster tesár sa niekedy utne. Nie všetko môže byť dokonalé a jednoznačne najlepšie. Napriek tomu sa na novinky vždy veľmi teším a som zvedavá, aké budú. Dlhotrvajúci očný tieň a linka v jednom mi domov prišla v modrej a čiernej farbe. Modrú som vám odložila do súťaže pre vás, čiernu som si nadšene nechala, lebo také farby u mňa vedú. Je maličký, má 1,6 g a šikovne sa vojde aj do mojej pracovnej kozmetickej taštičky (a do tej sa toho teda veľa nevmestí). Tieň je pekne zaguľatený a aplikácia je tak celkom jednoduchá. Pri tom sa ale hneď musím pozastaviť. V popise i názve je, že to môže byť aj očná linka. Nech sa snažím ako sa snažím, ale tvar tieňa je pre mňa príliš hrubý na to, aby som si s ním vedela vykresliť peknú tenkú (hrubé mi nesvedčia) linku. Túto možnosť použitia som po niekoľkých nevydarených pokusoch zavrhla  a pre mňa je to len pekný očný tieň. Vyhovuje mi, že je vysúvací, lebo aplikácia je trochu rýchlejšia a najmä keď sa veľmi ponáhľam, po ňom rada siahnem. Farba je sýta a dá sa vrstviť – dostať sa môžete od jemnej po čierno čiernu farbu. Obsahuje len drobné strieborné trblietky, ktoré ale veľmi nevidno, preto pri prvom pohľade ani neviete, že tam sú. Trochu som sa bála, či sa nebude otláčať, ale ostala som celkom milo prekvapená. Tieň aplikujem zásadne na podkladový očný tieň (za seba odporúčam Avon, je krémový, veľký a lacný). Následne nanesiem tieň, ktorý pomerne rýchlo uschne. A neotláča. Nerozmazáva sa. Nezlieva sa. Jednoducho povedané, drží. Bez problémov prežije môj pracovný deň a večer vidno len drobné zliatie či otlačenie. Moja mamina mi síce niekoľkokrát povedala, že na také tmavé farby som už stará, ale nevadí. Na čiernu nedám dopustiť :)

Plusy:

  • Ľahko sa vysúva
  • Celkom jednoduchý, pekný obal
  • Šikovná aplikácia
  • Sýta čierna farba, jemné trblietky
  • Dlho vydrží, nezlieva sa, neotláča sa



Mínusy:
  • Ako linka sa mi nepozdáva



Za 5,69 eur ho kúpite na internete alebo v kamenných predajniach, vybrať si môžete z 8 farieb.

Pozreli ste si farebnú ponuku? Ktorá farba vás zaujala? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe