Veľmi elegantný pomocník

18:50

Keď sa chystám na nejakú významnú udalosť, ako sú veľké oslavy, svadby, plesy, premýšľam nad tým, či úpravu vlasov a líčenie nechám na profesionálov alebo si s tým poradím sama. Kedysi som sa toho trochu bála, pretože som nevedela, či bude výsledok mojej práce uspokojujúci. Dnes viem, že s kvalitnou kozmetikou dokážem vyčarovať divy a hoci sa líčenie nevyrovná tomu, aký by vyčarovali šikovné ruky profesionála, bývam veľmi spokojná. Svojim vlasom hľadám šikovných pomocníkov, aby kučery vyzerali a vydržali. Naposledy som svoju pozornosť upriamila na ružového krásavca. 







O tužidle Matrix Oil Wonders Volume Rose Volumizing Mousse:

     Pěna pro objem vlasů Matrix Oil Wonders Volume Rose Volumizing Mousse.
Pěna Matrix Oil Wonders Volume Rose Volumizing Mousse dodává vlasům objem bez zatěžování. Složení obsahuje šípkový olej, který pomáhá vlasy vyživovat a šetrně o ně pečuje. Pěna vlasům dodává jemnou fixaci.
Aktivní látky:
• šípkový olej
Použití: Důkladně protřepejte. Aplikujte do vlhkých vlasů. Upravte jako obvykle.

Od značky Matrix som mala vynikajúci kondicionér, ktorý si kupujem po litrových baleniach. Je jemný, voňavý, nedráždi moju pokožku a vlasom dodá krásny objem. Bez zaťaženia, ostávajú len krásne vlasy. Aj preto som sa rozhodla pre tužidlo, ktoré ma očarilo na prvý pohľad. Nevedela som, aké  bude, ale tak sa mi zapáčilo, že som ho chcela. Obal je ružový, s kvapkami, s čiernym vrchnákom a etiketou. Pôsobí veľmi nežne, pekne a dievčensky. Má zaujímavú veľkosť- 247 ml.... hovorím si, nemohlo to byť tých 250? Ale nevadí. Ďalšou zaujímavou vlastnosťou je vôňa. Je taká zvláštnejšia, lebo je trochu umelá, ale nie je výrazná ani rušivá a nakoniec pekne prevonia vlasy. Ostávajú sladké a príjemné na dotyk. K jeho veľkým plusom patrí, že vôbec nelepí vlasy. Po tom, ako ho vtriem do vlasov (korienkom a pokožke sa snažím vyhýbať), ani nevidno, že som naniesla tužidlo. Ostávajú ľahké, nadýchané a ako som už povedala, pekne voňavé. Kučery sa mi udržia deň a na ďalší sú ešte krásne vlnky a objem. Dokonca aj na tretí deň, ak si vlasy v noci nestíham umyť, sú vlasy pekne tvarované a neostávajú rovné, čo ma nesmierne teší. Celkovo ho hodnotím ako veľmi kvalitné, pretože vlasy držia tvar a pritom neostávajú zaťažené.

Plusy:
•             Veľmi pekný, neobyčajný obal
•             Trochu umelá, ale nie škaredá vôňa
•             Ľahučká pena
•             Vôbec nezlepuje vlasy, pekne ich prevonia
•             Vlasy si držia tvar a objem niekoľko dní

Mínusy:
•             Nenašla som


Tužidlo stojí 7,52 eur a kúpite ho v eshope www.parfemy-elnino.sk.


Aké tužidlo rady používate? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe