O sladkom melónove

17:07

Nevšedné krémy na ruky mám rada. Teda, také krémy, ktoré majú rôzne tvary, vône a inak vybočujú z radu nespočetného množstva výrobkov. Veľmi rada si v ponuke eshopov hľadám práve takéto krásne inakosti. Balea tiež ponúka zaujímavé produkty. Uličkami, kde má svoje produkty, sa prechádzam často, akoby moja mama povedala: kochám sa. Najnovšie sa kochám pohľadom na krém na ruky, ktorý nielen krásne vyzerá, ale má aj nevšednú voňavú kombináciu – melón ríbezľa.












V zime na rukách vidím, ako trpia. A ak si náhodou večer zabudnem ruky nakrémovať, hneď mám záder či úplne suchú kožičku. Občas síce zaspím skôr, ako ľahnem do postele, ale na ten krém sa ešte ako tak snažím myslieť. Hydratačná emulzia od Baley je vo veľmi pekne tvarovanom oranžovom plastovom obale. Zdobí ho papagáj so žltým melónom a ríbezľami. Veslá a hravá farebná kombinácia je osviežením v hnusných zimných dňoch a prináša do nich kúsok leta. Vonia na etapy. Najskôr, tesne po nanesení, vás obklopí omamná vôňa melónu, presne taká, akú mám rada. Pripomína mi melónové žuvačky, ktoré som si ako malá kupovala a kúsok leta pri vode. Prevonia pokožku a vzduch okolo. Radosť ovoňať! Po chvíli vyprchá vôňa melóna a nahradí ju typicky ríbezľová vôňa, o niečo sladšia ako pri ríbezliach zo záhrady. Melón je niekde úplne v pozadí a takmer ho necítiť, lebo vystúpili ríbezle. Nevšedná kombinácia, o ktorej by som nebola sprvu tvrdila, že by si ma tak získala, ma uchvátila. Konzistencia je redšia, nie je krémová, skôr by som povedala, že mi pripomína gél. Je ľahká, dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Po použití mi síce ostáva taký zvláštny, trochu ulepený pocit, ale rýchlo mizne. Neviem, či je to to správne slovo - krém akoby na rukách cítim, že je tam . Je to otázka chvíle. Hneď potom si užívam pocit, kedy sú ruky hodvábne jemné . Teší ma aj to, že neostáva mastný film. Hydratácia je dostatočná, ruky tiež zjemní a chráni aj pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Celkovo hodnotím krém ako vydarený a teším sa, že som si zvolila práve túto kombináciu. Možno sa v obchode pozriem aj po tej druhej :)

Plusy:
•             Pekný farebný obal
•             Zaujímavá vôňa melónu a ríbezlí
•             Dobrá konzistencia
•             Rýchlo sa vsiakne, pokožka neostáva mastná
•             Hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku

Mínusy:
•             Trochu zvláštny, akoby lepkavý pocit krátko po nanesení

Za 1,59 eur kúpite krém na ruky v každej DM-ke :)


Máte radi ovocné vône v kozmetike? 

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja som teda ovocne krémy nikdy velmi nemusela, hlavne preto, že nikdy poriadne nehydratovali, no túto Baleu mám tiež a velmi milo ma prekvapila. Fakt hydratuje a ja ani nemám pocit ulepených ruk. A to som iné krémy Balea doteraz velmi nemusela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ten pocit po aplikácii nemám veľmi rada :) Neviem ho presne zadefinovať, je to ako také ťažké ruky. Ale potom je to vynikajúce, sú jemné, hydratované a krásne voňajú. Chcem si kúpiť aj tú druhú vôňu, zapáčil sa mi. S Balea krémami ešte nemám veľa skúseností.

      Odstrániť
  2. jeden balea krem som mala bol tuším 2v1 ako aj maska na ruky ten bol asi najlepší ale tie ostatné čo sa vsiaknu a už ani neviem že som si ho natrela mne moc nelahodia potrebujem mať mastné ruky aj po použití :))takže nič pre mňa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to určite nie je pre teba :) Tebe sa skorej hodia krémiky s obsahom masiel, tie sú mastnejšie a skutočne vynikajúco hydratujú :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe