Absolútne levanduľové levanduľovo

13:04


Mám rada newslettery. Vždy, keď mi príde nejaký s výpredajovou tematikou, v momente nabehnem na stránku a skontrolujem, aké sú ceny, aký je stav v mojej peňaženke  a čo z tohoo nutne (ne)potrebujem. No a tak občas nakúpim :) Aj vďaka tomu sa občas dostanem k viacerým skvostom, ktoré by som si možno inak nekúpila. Asi tak sa ku mne dostal levanduľový peeling od Saloosu. Aj to bol výpredajový úlovok.






O telovom peelingu levanduľa - čajovníkový olej si môžete prečítať:

       "Upokojujúca zmes éterických olejov levandule a tea tree, morskej soli a rastlinných bio olejov na zjemnenie a zvláčnenie pokožky tela a zhrubnutých partií na lakťoch, kolenách a pätách. Pokožku zbavuje odumretých buniek a pomáha k detoxikácii. Dlhodobo prevonia, pozitívne naladí.
Návod na použitie: Pred použitím premiešajte a naneste malé množstvo na mokrú pokožku, zľahka premasírujte a opláchnite. Aplikujte 1-2x týždenne.
Zloženie:
Slnečnica ročná (Helianthus annuus, BIO slnečnicový olej)
Mandlovník (Prunus amygdalus dulcis, mandlový olej)
Čistý rastlinný olej zo sezamových semienok z ekologického poľnohospodárstva
Levanduľa lekárska (Lavandula angustifolia, silice - olej)
Čajovníkový strom (Kajeput striedavolistý, MELALEUCA ALTERNIFOLIA, Tea Tree Oil)
Prídavné látky: morská soľ (Sodium Chloride), marhuľa obyčajná (Prunus armeniaca olej), tokoferol, askorbyl palmitát, kyselina askorbová, Citronellol, linalool, Geraniol
Krajina pôvodu: Česká republika"



Som veľký fanúšik peelingov. A obrovský milovník všetkého levanduľového.Keď sa spojí peeling a levanduľa, nemôže z toho vzniknúť nič zlé. Navyše, Saloos dáva pozor na to, čo ponúka. Peelingov je v ponuke viac. Ruža, Čokoláda, Mojito, Levanduľa - myslím, že hneď by som ich domov brala všetky. Čokoládový som už dávnejšie mala a bol veľmi dobrý. Na rad prišla levanduľa, aby prevoňala  studené dni. Má trošku neštandardnú gramáž - 140 ml je trochu nezvyčajné číslo, pokojne by mohlo byť o niečo vyššie :) V plastovom obale s kovovým vrchnáčikom sa nachádza dvojzložkový peeling - soľ a olej, dokonalá kombinácia. Po otvorení vás ovanie veľmi príjemná levanduľová vôňa. Pôsobí uveriteľne, akoby ste stáli niekde na levanduľovom poli. Levanduľová vôňa môže byť zradná, ak je prisilná alebo príliš umelá, urobí viac škody ako úžitku. Našťastie, tu bol pomer zachovaný a vonia to príjemne. Okrem neho je dôležitou súčasťou aj čajovníkový olej, ten cítiť nie je. Obsah soli môže spôsobiť na podráždenej alebo poškodenej/poranenej pokožke štípanie alebo začervenanie, ale nepríjemné pocity rýchlo ustupujú. Peeling dokáže odstraňovať odumreté bunky, pokožku vyhladí, zjemní a redukuje prejavy celulitídy. Olejová zložka pokožku dôkladne hydratuje a ak nemáte čas na krém či mlieko, dokáže ho nahradiť. Na kolenách a lakťoch suchú a drsnú pokožku obrúsi, hydratuje ju a pomáha predchádzať ďalšiemu vysušovaniu. Peeling je vynikajúci.
Plusy
  • pekný plastový obal s kovovým vrchnáčikom
  • zaujímavé vône  na výber
  • olej a soľ sú pri peelingoch veľmi dobrá kombinácia
  • krásna vôňa
  • prevonia pokožku, odstraňuje suchú kožu a odumreté bunky, zjemňuje a hydratuje, redukuje prejav celulitídy
Mínusy:
  • soľ môže na poranenej pokožke štípať
Peeling stojí 5,99 eur a kúpila som ho vo výpredaji v eshope www.naureus.sk.

Ktorý peeling z tých 4 spomenutých by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ten můj vůbec po levanduli nevoní :-( Cítím z něj jen tea tree a ještě něco, ale levandule to není. Jinak jsem s peelingem spokojená, akorát mám teď na těle nějakou vyrážku a ta sůl mě příšerně pálí, tak jsem ho na nějakou dobu musela vyřadit. Tuhle verzi už bych si nekoupila, čokoláda mi voněla líp, a mám v plánu zkusit ještě mojito.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne vonia úžasne :) Čokoláda bola krásna, ale tento mám asi radšej.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe