Niekedy ani druhá šanca nepomôže

17:57

Začínam mať pochybnosti o svojej kompatibilite so značkou Rimmel. Jednoducho k sebe nepasujeme.  Matný make up som vyhodila, lebo mi nesadol vôbec. Chvíľu som sa Rimmelu vzdala, ale potom som zasa neodolala. Tejto podkladovej báze. Nebola drahá, ale aj tak som mohla ušetriť.








O podkladovej báze si môžete prečítať:

      "Báza pre perfektný a dlhotrvajúci make-up. Zjemňuje a minimalizuje póry, rozjasňuje pleť. Kontroluje lesk pleti. Aplikujte na čistú pleť pred nanesením make-upu."


Už som spomínala, že mojou najobľúbenejšou podkladovou bázou je tá od TheBalm. Je drahšia, preto končí v nákupnom košíku len v akcii 2+1 zadarmo. Ak sa mi náhodou minie skôr, ako je akcia, pozerám sa po inom kúsku. Preto som si kúpila podkladovú bázu od Rimellu. Fix & Perfect Pro vyzerala celkom obstojne, nestála ani 4 eurá. Kupovala som ju na internete, ale v pohode ju zoženiete v drogériách v Rimmel stojanoch. Biela tuba je plastová a jednoduchá. Nachádza sa v nej biely nepriehľadný krém, ktorý jemne, nevtieravo vonia. Báza je ľahká, dobre sa rozotiera a nezanecháva mastný ani lepkavý film. To všetko by bolo fajn, ale... Ak máte aknóznu mastnejšiu pleť, môže sa vám stať, že používanie bázy akné ešte zhorší. Preto bázu používam pomenej, len keď mám pleť bez problémov, hoci aj vtedy môže nejakú tú vyrážku privodiť. Pekne vyhladzuje pleť, vďaka čomu sa make up ľahšie nanáša a taktiež ho miniete aj menej. Jej úlohou jej aj minimalizácia pórov. No, problémy s pórami poznám dobre, trápia ma už dlho. Keď sú rozšírené, nie je pekné. Báza ich väčšinou zjemní, je to lepšie. Pleť sa menej leskne, make up na ňu nanesiete rýchlejšie, ľahšie a výsledok je krajší. Nemožno povedať, že by bola úplne najhoršia, ale nie som úplne spokojná. Životnosť make upu až tak výrazne nepredlžuje, po pár hodinách ho treba opraviť (dokonca aj ten, ktorý mi pri inej báze vydrží celý deň). Možno ju kombinovať so všetkými make upmi, sedí si aj s penovým, aj s krémovým, takže za to má veľké plusy. Dokonca ju možno použiť aj ako bázu pod očné tiene. Tam som s ňou spokojnejšia, lebo dokáže zafixovať tiene na celý deň, trúfam si hovoriť aj o 12 a viac hodinách. Preto som nezískala bázu pod make up, ale pod očné tiene. 

Plusy:
  • šikovná plastová tuba
  • jemne vonia
  • biely krém sa dobre nanáša
  • nezanecháva mastný ani lepkavý film
  • vyhladzuje pleť, minimalizuje póry
  • make up sa ľahšie nanáša, lepšie drží, pekne to vyzerá
Mínusy:
  • zloženie - môže zhoršovať stav akné
  • životnosť make upu predlžuje menej ako báza, na ktorú  som zvyknutá
Bázu zoženiete už od asi 4 eur na internete.


Ktorý produkt od Rimmel máte rady? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe