Rozmarínové tonikum z krásneho boxíku

13:46

Starostlivosť o vlasy je u mňa trošku skomplikovaná atopickým ekzémom a nemôžem si tak vyberať všetko, čo by som chcela. Všimla som si ale, že prírodná kozmetika mi len zriedka urobí zle. Šťastena sa odo mňa už dávnejšie odvrátila, ale keď si na mňa sadla, stálo to za to. Vyhrala som set výrobkov Weledy, ktorý nielenže obsahuje samé dobré veci, ale bol v krásnom boxíku, ktorý som si odložila na rôzne drobnosti. Rozmarínové tonikum som najskôr chcela podarovať, ale nakoniec som si ho nechala. Nemohla som urobiť lepšie.














O vlasovom toniku si môžete prečítať:

      Oživuje pokožku hlavy, zlepšuje výživu vlasových korienkov, priaznivo pôsobí proti tvorbe lupín.
Osviežujúce vlasové tonikum s rozmarínovým olejom je určené na dennú starostlivosť o pokožku hlavy. Zlepšuje jej prekrvenie, udržuje vlasy hebké a navracia im vitalitu a vzdušnosť. Priaznivo pôsobí proti tvorbe lupín. Pri pravidelnom používaní normalizuje obsah tuku v pokožke a odstraňuje pocit svrbenia.
Éterické oleje spolu s výťažkami z rozchodníka a listov chrenu zlepšujú výživu vlasových korienkov, podporujú rast vlasov a zanechávajú pokožku hlavy zdravú. Svieža vôňa rozmarínu povzbudzuje zmysly. Vyrábame ho už od roku 1921.
Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky.
Netestované na zvieratách, neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.
Denne ráno a večer naneste malé množstvo tonika na ľahko navlhčené vlasy a končekmi prstov ho vmasírujte do pokožky vlasov. Nezmývať. Dermatologicky testované.
voda, alkohol, výťažok z chrenu a rozchodníka, rozmarínový olej, uhličitan draselný, zmes silíc (parfum)*, limonén*, linalool*, geraniol*, * prírodné éterické oleje

Roky rokúce som používala len šampón, viac mi nebolo treba. Potom sa pridali kondicionéry a masky, ešte neskôr séra či oleje. V čase, keď sa mi naplno rozvinul ekzém, som nepoužívala nič navyše, lebo som sa veľmi bála zhoršenia stavu pokožky. S prírodnou kozmetikou sa môj problém začal zmenšovať a hoci nevymizol, je to omnoho lepšie. Vlasové tonikum je v peknej krabičke, ktorá ukrýva ešte krajší obal. Sklený, tmavý, pekne tvarovaný. Má zúžený otvor, aby sa ľahšie nanášalo do pokožky. Weleda má veľmi pekné, premyslené obaly, aj preto si ich rada ukladám na poličku – veľmi pekne to vyzerá. Balenie má 100 ml a bola som celkom milo prekvapená, ako dlho vydrží. Vonia veľmi príjemne. Svieža rozmarínová voda je potešením pre čuchové zmysly. Vlasovú pokožku chladí a osvieži, je to skvelý pocit, pretože potom ostáva pocit sviežosti. Neštípe ani na podráždenej a rozškriabanej pokožke, preto tonikum atopikom vrelo odporúčam. Nanášam ho po umytí vlasov a vtieram ho ešte do vlhkých vlasov. Veľmi pekne ich prevonia, no to je len začiatok. Pri pravidelnom používaní sa zredukovalo vypadávanie vlasov, sú pevnejšie, rýchlejšie rastú a mám pocit, že ich je aj viac. Sú jemné, krásne sa lesknú a dobre sa češú aj bez použitia kondicionéru. Najspokojnejšia som ale s jeho účinkom na moju pokožku, ktorá podstatne menej svrbí a nemám ju takú doškriabanú.

Plusy:


  • Pekný  obal
  • Svieža vôňa
  • Osviežuje a upokojuje vlasovú pokožku
  • Vlasy sú pevnejšie, pružnejšie, menej padajú, rýchlejšie rastú, lesknú sa, ľahšie sa češú

Mínusy:


  • Nenašla som


Tonikum kúpite v eshope Weledy za 10,76 eur.


Používate nejaké vlasové tonikum? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tohle tonikum už mě dlouho láká, takže asi neodolám :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo ho odporúčam, dávno som na vlasy nemala niečo tak dobré :) A vôbec nedráždi môj atopický ekzém.

      Odstrániť
  2. Krásná krabička! Toto bych ráda zkusila, Weleda je super značka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten boxík nemá chybu ♥ Weledu mám veľmi rada, najmä zubné pasty :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe