Ako som spoznala Planeta Organica

16:57

Na vlasy som už vyskúšala veľa šampónov. Že ozaj. Buď boli tekuté,alebo tuhé. Tie tuhé som si zamilovala, ale našla som Babičku Agafu, ktorej tekuté šampóny ma veľmi lákajú. Značku som našla v jednom obchodíku, ktorý má kamennú predajňu u nás v Piešťanoch. Už dávnejšie som tam chodila obdivovať všakovaké íly, ktoré boli aj za príjemné ceny. Sestra tam kúpila veľmi, ale veľmi zaujímavý produkt na telo i vlasy, ktorý som si zamilovala. Je od značky Planeta Organica, ktorá je ruská a prírodná.












O kaolínovom mydle na telo i na tvár si môžete prečítať:

       "Marocký kaolín je prírodný produkt vulkanického pôvodu oddávna používaný v tejto africkej krajine ako nenahraditeľný prostriedok v starostlivosti o vlasy a telo. Kaolín vracia pokožke elasticitu, čistí vlasy a nepoškodzuje keratín. Kaolínové mydlo je obohatené vzácnym olejom z čiernych olív, ktorý vyživuje a spevňuje vlasy aj pokožku hlavy, organickým eukalyptovým olejom prinášajúcim pokožke hladkosť a vlasom zamatový lesk a olejom balzamovníka pravého (myrhy), ktorý spevňuje vlasové korienky.
Spôsob použitia: malé množstvo mydla naniesť na vlhké vlasy a telo, jemnými  masážnymi pohybmi vytvoriť penu, opláchnuť vodou
Obsah balenia: 450 ml/

Už dlho som sa nenadchla tak, ako pri používaní tohto malého pokladu. Teda, malého. Balenie má 450 ml, je väčšie, ťažšie a pekne vyzerá. Kelímok je šikovný a celkom pevný, odolal aj menšiemu pádu z vane. Keď ho otvoríte, dívate sa na hustú tmavú hmotu a trochu pochybujete, či sa toto naozaj dá použiť na telo a na vlasy. Vonia to veľmi pekne. Je tam výrazne cítiť eukalyptus, ale vôňa nie je rušivá ani nepríjemná. Naopak, aj kvôli nej sa s mydlom tak rada umývam. Prevonia pokožku i vlasy, ale len jemne, že ucítite mentolový závan. Je husté a stačí len veľmi maličké množstvo, aby vám vznikla bohatá pena. Vďaka tomu vám toto balenie vydrží dlho a pomalinky z neho ubúda. Priznám sa, mám ho radšej ako šampón. Na mokré vlasy nanášam kúsoček mydla, ktorý vynikajúco pení a vytvára bohatú tmavú penu. Vlasy sú po použití jemné, žiarivé a pevné. Prestávajú mi padať, lámať sa a konce sa mi už dlhšie neštiepia. Čo na ňom ale zbožňujem, je jeho vplyv na moju atopickú pokožku. Je pravda, že ekzém mi nemizne, ale podstatne menej svrbí. Pokožku upokojuje a osviežuje ju. Ako sprchový gél pokožku dôkladne vyčistí, osvieži a zjemní. Hydratuje ju, zanecháva hodvábne jemnú a pružnú. Podobne ho môžete použiť aj na tvár, neublíži jej. Vďaka sviežej vôni ho môžu používať muži i ženy. Vodu farbí trochu na tmavo, preto treba vaňu opláchnuť. Nezafarbí ju, ale nemám rada farebné fľaky po mydle. Rozhodne to nie je môj posledný produkt od tejto značky, pretože som nadšená.

Plusy:
  • Šikovný plastový kelímok
  • Krásne vonia
  • jedno balenie dlho vydrží
  • Mydlo je husté, už malá trochu výborne pení
  • Vhodné na vlasy i na celé telo
  • Pokožku umýva bez podráždenia, ostáva jemná a pružná, osviežená, vlasy sú jemné, pevné, nelámu sa a dobre sa češú

Mínusy:

  • Nenašla som

Mydlo nájdete za 11,90 eur v eshope www.herbatica.sk, Predajňa je u nás v Piešťanoch na pešej zóne.


Poznáte Planetu Organicu?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe