Spoznávam novú značku

15:43

Niektoré značky som dlho nepoznala. Až keď som začala nakupovať vo veľkých eshopoch, ktoré ponúkajú desiatky (prípadne stovky) značiek, zistila som, aká pestrá je ponuka u nás. Iste, nemôžeme sa porovnávať s inými krajinami, stále chodím obdivovať zahraničné eshopy, ale aj u nás je to celkom fajn. Tak som začala spoznávať pre mňa úplne nové značky a zistila som, že nie vždy všetko, čo sa blyští, je zlato. Ale aj to, že z nenápadného kúsku sa môže vykľuť poklad. Ako to dopadlo s lakom na vlasy Tigi?









O Tigi Catwalk Firm Hold Hairspray laku si môžete prečítať:

       Lak na vlasy Tigi Catwalk Firm Hold Hairspray.
Lak na vlasy Tigi Catwalk Firm Hold Hairspray dokonale vytvaruje a zafixuje Váš účes. Zabraňuje krepovateniu vlasov.
Dodá vlasom dlhotrvajúci objem a zdravý vzhľad.
Účinky:
• Hydratuje a vyživuje vlasy a vlasovú pokožku
• Dokonale zafixuje Váš účes
• Zabraňuje krepovateniu vlasov
     

Od Tigi som doposiaľ nemala nič, preto to bola veľká premiéra. Nebudem klamať, keď napíšem, že na dobrý lak na vlasy si potrpím, lebo čakám, že moje vlasy i ofinu udrží celý deň v tvare, ktorý by sa mi pozdával a nerozčúlil ma. Lakov som mala veľa a mám pocit, že som ešte stále nenašla taký, ku ktorému by som sa rada stále vracala. Lak od Tigi mi padol do oka hneď, lebo bol krásny fialový. Teda, fialovo čierny, čo sú dve obľúbené farby. Veľmi sa mi zapáčil a povedala som si, že ak mi bude vyhovovať, skúsim aj ďalšie fialové kúsky tejto značky :) Má 300 ml, je vyšší a užší a aj vďaka tomu vybočuje od mojich bežných drogériových lakov. Vonia príjemne, menej výrazne ako mnohé iné a vlasy po ňom celkom pekne voňajú. Darí sa mu udržiavať tvar vlasov takmer po celý deň, dokonca si vie poradiť aj s mojou ofinou, čo považujem za heroický výkon. Vlasy držia aj po pár kvapkách vody či snehu, čo tiež považujem za veľké plus. Je  tu však aj jedno mínus. Treba si dať pozor na to, koľko laku nanášate na vlasy. Ak ho nanesiete veľa, účes síce krásne drží tvar, ale vzniká na ňom taký ten biely povlak, z ktorého sú drobné žmolky. Bývajú nápadné viac či menej, ale všimnete si ich. Spojila som ho s tužidlom od Matrixu a vďaka tomu som konečne spokojnejšia s mojimi vlasmi. Sú od prírody úplne rovné a vďaka laku a tužidlu mi konečne aj vlnky držia.

Plusy:

•             Pekný fialový obal
•             Jemnejšia vôňa
•             Stačí ho použiť málo
•             dobre fixuje účes, tvar drží celý deň

Mínusy:

•             ak sa ho použije viac, zanecháva vo vlasoch biele stopy

Lak kúpite za 7,01 eur v eshope elnino.sk.


Máte skúsenosti so značkou Tigi? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Od Tigi som mala masku na vlasy a bola fajn. Z lakov na vlasy sa mi najviac osvedcila profesionalna rada od Loreal. Maju ju aj presne v tomto istom e-shope.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V eshope nakupujem veľmi rada najmä v čase výpredajov, lebo tam nakúpim za super ceny :) L ´Oreal som si dávno nekúpila, ale väčšina z toho, čo som mala, bolo veľmi kvalitné.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe