Konopný krém s uhorkovým extraktom

17:34

Pred pár rokmi som si vystačila s nočným krémom, ktorý som si aj tak občas zabudla naniesť. Vedela som, že pleť ho potrebuje, aby nebola smädná, ale keď som chodila spať neskoro v noci, odignorovala som ho. Dnes je všetko inak. Ráno bez denného krému nevyjdem z domu, večer nejdem spať bez očného a nočného krému, oleja alebo séra. Pleť hýčkam a snažím sa jej vyberať čo najzdravšie mňamky. Vôbec mi nevadí, že večer strávim v kúpeľni 20 minút iba tým, že si dám masku, nejaký peeling, gél, vodičku, krém či olej. Ešte stále ma to veľmi baví :) A nebojím sa pozrieť do zrkadla, lebo po rokoch boja s akné, rozšírenými cievkami a čiernymi bodkami vyzerá moja pleť konečne lepšie, zdravšie a nepotrebuje veľa make upu. Mojím veľkým tohtoročným objavom je konopný krém s uhorkovým extraktom od Navie.

konopný krém s uhorkovým extraktom od Navie.


Konopný krém s uhorkovým extraktom Navia zloženie

Konopný krém s uhorkovým extraktom Navia

Navia

Konopný krém s uhorkovým extraktom Navia 

Na deň hľadám ľahšie nemastné krémy, ktoré dokážu pleť hydratovať. Na noc mi hustejší, výživný krém neprekáža. Keďže denne používam make up, musí si s krémom sadnúť, aby som mohla vyjsť spokojne z domu. A aby som aj v priebehu dňa vyzerala k svetu, nie ako lesklá disko guľa. Hoci je menší a má len 15 ml, nemíňa sa mi rýchlo, lebo ho stačí naniesť máličko. Ale o tom si povieme za chvíľku.

Balenie je pekné, plastové a bonusom je airless dávkovač. Ich výhodou je, že fungujú na princípe podtlaku, takže s každým stlačením sa dno dostáva vyššie a vyššie.  Je to premyslené, lebo vďaka tomu sa minie všetok krém a neostanú žiadne zvyšky, ktoré by sme nevedeli dostať von. Takéto dávkovanie je zárukou toho, že krém nepríde do kontaktu so vzduchom a nekontaminuje sa baktériami alebo plesňami. Vydržia tak dlhšie v takom stave, aby sa mohli denne používať bez obáv.

Vôňa tohto krému mi pripomína zem. Nesmrdí ako hlina, to nie :) ale pripomína mi vôňu zeme. Je to pekné, nie silné ani rušivé. Milujem jeho konzistenciu. Je úplne jemná, našľahaná, vďaka tomu sa takmer okamžite vsiakne do pleti a nezanecháva na nej mastný film. Úplne jemnučký krém sa ľahko rozotiera a už jedno stlačenie pumpičky dostane von dostatočné množstvo krému takmer na celú pleť. Po kréme môžem skoro ihneď naniesť podkladovú bázu a make up bez strachu, že by sa nejakým spôsobom znehodnotil.

Krém pleť zmatní a zľahka pomôže stiahnuť póry, vďaka čomu sa pomerne dlho vôbec nelesknem. Hydratácia je zaručená vďaka extraktu z uhorky i konopnému oleju. Zloženie zaručuje nielen celodennú hydratáciu, ale aj upokojenie a zjemnenie pleti. Po odlíčení je hladká, stále svieža a nebadať žiadne nové nedokonalosti. Na deň je tento krém ako stvorený a pleť je celý deň hydratovaná, čo pomáha predchádzať vzniku suchých miest na lícach a okolo nosa. Vítaným spoločníkom bude pre mňa predovšetkým v lete, kedy neznesiem na tvári nič mastné a potrebujem niečo, čo ju bude celý deň chrániť pred vysušovaním.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Šikovný airless dávkovač
  • Jemná vôňa
  • Ľahká konzistencia
  • Vynikajúco sa vstrebáva do pokožky bez mastného pocitu
  • Pleť zmatňuje, vyživuje, upokojuje, zabezpečuje celodennú hydratáciu, redukuje začervenanie
Mínusy:
  •  Nenašla som
Krém nájdete v eshope Navia alebo v partnerských predajniach za 9,90 eur.

Aký denný krém vás v poslednej dobe oslovil? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe