Levanduľová pralinka

14:46

Keď som bola o dosť mladšia a začala som chodiť na vysokú, nevedela som nič nerobiť. Ani oddychovať. Stále som sa za niečím hnala, hľadala som nové koníčky, aktivity, pracovala som na možnom aj nemožnom. Neraz som s chrípkou i nachladnutím chodila do školy, potom i do práce, miesto ležania som zasa len niečo silou mocou robila a takto to išlo rok  za rokom. A potom sa niečo zlomilo. Nielen fyzická, ale aj psychická únava ma zrazu pribrzdila. Telo si vypýtalo svoju daň za to, že som ignorovala niektoré choroby a varovné signály. Už asi dva roky sa snažím pravidelne si hľadať čas len pre seba. Len pre oddych a relax. Upratanie si myšlienok, načerpanie novej energie. Naučila som sa vychutnať si horúci kúpeľ, ktorý dokáže liečiť telo i dušu. Naučila som sa používať soli, šumivky i rôzne zákusky :) Joik má v ponuke truffles,v češtine sú to lanýže, v slovenčine asi pralinky, ktoré vyzerajú naozaj na zjedenie. Rozhodla som sa, že chcem levanduľové. Nič prekvapujúce.

Joik pralinky do kúpeľa levanduľa



Joik pralinky do kúpeľa levanduľa zloženie

Joik

 pralinky do kúpeľa levanduľa

Joik pralinky do kúpeľa

Za pekným označením truffles alebo lanýž alebo pralinka sa vlastne ukrýva pekná kocka do kúpeľa, ktorá vďaka svojmu zloženiu pomáha pokožke, aby bola krásna, jemná a hydratovaná. Môže za to kakaové maslo, ktoré je dochutené esenciálnym levanduľovým olejom a sušenými kvetmi. Vďaka nim sa kúpeľ mení na niečo, čo opantáva všetky zmysly a urobí z vás Kleopatru kúpajúcu sa medzi kvetmi. Alebo bohyňu. Jedno aj druhé mi na okamih dvihne sebavedomie.

Čierna krabička s priesvitnou fóliou odhaľuje kúsok rozkošných kociek, ktoré v balíčku vyzerajú ako sladké čokolády. Na prvý pohľad nič nenasvedčuje tomu, že sa to neje, ale hádže sa to do vane :) Po otvorení zbadáte šesť veľkých kociek, ktoré sú v plastovom obale. Dajú sa ľahúčko vylúpnuť bez toho, aby sa zlomil či poškodil. Väčšia kocka má svetlú farbu, obsahuje sušené levanduľové kvety a vonia ako čerstvo odtrhnutá kytica levandule. Ak jej vôňu milujete aspoň z polovice tak, ako ja, je to pre vás to pravé orechové.

Stačí vložiť jednu kocku do vane s horúcou vodou a chvíľku počkať. Nezačne šumieť tak, ako klasická šumivka. Proste sa len pomaly vytráca. Vôňa sa neuvoľní okamžite, že čáry máry a všade je vôňa. Postupne si ju začnem uvedomovať, obalí ma ako závoj a vychutnávam si ju. Keď sa rozpustí, okolo mňa plávajú levanduľové kvety   a relax je dokonalý. To ale nie je všetko. Pretože keď sa osuším, pokožka je dokonale jemná, hydratovaná, obalená akýmsi ochranným filmom. V ten večer vôbec nepotrebujem telový krém a ani na druhý deň nie je úplne suchá. Toto je vynikajúcu vecička 2 v 1. Najprv je čarovný kúpeľ, potom dotyk pokožky.

V balíčku je 6 praliniek, šetrím si jednu na každý týždeň, ale keď je zle, neodolám a miniem aj dve týždenne. Občas si predsa treba urobiť radosť. Len treba byť opatrní pri vychádzaní z vane, viac kĺže. 

Plusy:
  • Krásne balenie
  • Ešte krajší obsah
  • Najkrajšia vôňa
  • Stačí vložiť do horúceho kúpeľa
  • Postupne sa uvoľní vôňa, okolo plávajú kvety a voda vonia úplne levanduľovo
  • Pokožka je hydratovaná, úplne jemná, nemusím sa v ten deň krémovať
Mínusy:
  • Vaňa môže byť klzkejšia, treba si dať pozor

Balenie stojí 12,10 eur a nájdete ho v eshope Krásná každý den.



Skúsili by ste takýto produkt? :)


You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. Jé, tak to je super. Upřímně jsem si ze začátku nebyla jistá, jestli je to k jídlu, anebo do koupele :D osobně nemám koupele moc ráda, ale přítelovi by se to určitě líbilo. Mrknu na to :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to vyzeralo ako čokoládka :D ale nemala som chuť ochutnávať :) Mám takéto veci veľmi rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe