Pomáda na obočie

18:59

Už nie raz som spomínala na moje peripetie pri hľadaní skvelého produktu na obočie. Ono, nie je to celkom preto, lebo som na to ľavá. Pred niekoľkými rokmi som sa úplne zbláznila do paletky na obočie od jednej americkej značky. Obsahovala tmavý vosk a púdrový tieň. Vosk som používala na zvýraznenie obočia a tieň ako klasický tieň. Nepotrebovala som ho používať podľa návodu, lebo s výsledkom som  bola maximálne spokojná. Obočie bolo zvýraznené a vyzeralo úplne prirodzene. Za posledné mesiace ale jeho cena vzrástla a nejako mi to nedalo. Mala som pocit, že je na čase hľadať niečo iné, ale stále som nemala pocit, že je to to pravé orechové. Vždy sa našla nejaká drobná chybička krásy, ktorá ma od opätovnej kúpy odradila. Obyčajne sa jednalo o horšiu aplikáciu, iný výsledok ako ten, ktorý som očakávala, prípadne nie celkom vhodná farba. Sedeli mi len púdrové tiene na obočie v tyčinke, no hľadala som niečo iné. Našla som. Pomáda na obočie od Freedom je presne to, čo mi chýbalo.


Pomáda na obočie od Freedom
Pomáda na obočie

Pomáda na obočie od Freedom zloženie

 Freedom


medium brown pomáda na obočie

farba na obočie od Freedom

Pomáda na obočie od Freedom

Dobre, je pravda, že pri slove pomáda mi príde na rozum len John Travolta alebo balzam na pery. Nikdy by som si ho nespojila s produktom na obočie. Vlastne sa ešte vždy trochu chichocem, keď si spomeniem, že je to pomáda :) So značkou Freedom som sa stretla už dávnejšie a pozdávala sa mi. Za nie veľký peniaz som vždy dostala kvalitné kúsky, s ktorými šlo líčenie ľahšie. V prípade tohto výrobku som si zvolila odtieň medium brown a musím povedať, že výnimočne som sa trafila na prvý raz a vybrala som naozaj farbu ako stvorenú pre moje obočie.

Pred časom som mala svetlejší produkt a hoci všetky vlastnosti boli úžasné a minula som ho celý, občas sa mi zdalo, že to kričí. Pomáda je v peknom sklenom guľatom obale. Na to, aký je maličký, je pomerne ťažký, musím s ním narábať opatrne, lebo keby mi spadol do umývadla, asi by som narobila riadne škody. V podobnom balení som mala zatiaľ len podkladové bázy pod očné tiene a musím si dať občas pozor, aby som si ich nezamenila. Ťažšie je to hlavne o piatej ráno, keď ešte len rozliepam oči. Vtedy sa mi podobné trapasy stávajú. Alebo zabudnem čo som kam upratala a na druhý deň to hľadám.

Krásne balenie ukrýva tmavohnedú hustú masu, ktorá je vynikajúco pigmentovaná. Ľahko sa aplikuje a už prvý ťah obočie krásne farbí. Keď som balenie otvorila, mala som dilemu, čím budem pomádu nanášať. Zistila som, že z toho, čo mám doma, mi vyhovuje štetec na očné linky a malé obojstranný štetec z inej sady na obočie. Musím prelúskať obchodíky a zistiť, aké štetce sú v ponuke a boli by ideálnym partnerom pre moju pomádu. Pretože sa stala mojim miláčikom a zaslúži si len to najlepšie.

Obočie krásne zvýrazní a učeše. Redšie miesta zaplní tak, aby vyzerali hustejšie. Takým nenásilným pekným spôsobom. Vydrží celý deň v rovnakom stave, neotláča sa, nerozmazáva sa, je schopná odolávať aj dažďu (teda, len do určitej miery, ale dokáže to). Vďaka tomu, že som sa do farby trafila, na tvári nekričí, ale vyzerá tak, ako má. Míňa sa mi veeeľmi pomaličky, čo je oproti môjmu predchádzajúcemu miláčikovi ďalšia výhoda. Nečakala som, že mi bude až tak vyhovovať.

Plusy:
  • Pekné sklené balenie
  • Viacero odtieňov v ponuke
  • Pekne mi sadol odtieň
  • Hustá pomáda, dobre sa nanáša
  • Skvelá pigmentácia
  • So štetcom to ide rýchlo
  • Obočie pekne zafarbí, vyplní a učeše, vydrží celý deň, odoláva dažďu aj oteru, nerozmazáva sa
Mínusy:
  • zloženie

Nájdete v eshope Notino.

Mali ste už podobný produkt?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. túto pomádu som ešte neskúšala, ale celkovo produkty od freedom mám veľmi rada ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa obočie stále učím upravovať, ale pomáda mi moc vyhovuje :) Freedom má kvalitné kúsky za fajn ceny :)

      Odstrániť
  2. Tuhle pomádu na obočí jsem také měla a byla jsem s ní spokojená :) ale je pravda, že její složení jsem si neprohlížela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja nie, ale keď som hľadala niečo podobné prírodné, nemala som šťastie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe