Vyvažujúce nočné roll on sérum

17:40

Na pleťové séra som si veľmi zvykla. Najmä na tie, ktoré sú zmiešané zo samých dobrých olejov. Vynikajúco sa mi osvedčili najmä v chladnom období, kedy sa moja zmiešaná pleť zblázni a objavujú sa na nej úplne suché miesta. Vďaka olejom a séram sa budím s jemnou pleťou, ktorá je schopná odolávať aj výkyvom počasia a nepriaznivým podmienkam ako veľký chlad striedaný s vykúrenými miestnosťami, suchší vzduch či chladný vietor sprevádzaný slnečnými lúčmi. Moje séra mali doteraz milé kvapkátko alebo užší otvor, aby sa von dostalo len menšie množstvo. Teraz mám ale roll on sérum, ktoré predbehlo tie ostatné.


Nočné roll on sérum na problematickú pleť od Navia

Nočné roll on sérum na problematickú pleť od Navia zloženie

Nočné roll on sérum na problematickú pleť

Nočné roll on sérum na problematickú pleť od Navia

Občas sa ešte stretnem s otázkou, či je vhodné používať na mastnú alebo zmiešanú pleť. Odpoveď je jednoznačná – áno. Oleje sú pre našu kožu prirodzené a poskytujú jej látky potrebné na zdravé fungovanie. Nezaťažujú ju a dokonca niektoré majú úžasnú vlastnosť redukovať tvorbu mazu. Zloženie tohto séra je na problematickú pleť je skvelé, páči sa mi tam najmä obsah konopného a hroznového oleja, ktoré si kupujem už niekoľko rokov. Bonusom sú skvelé esenciálne oleje. Čajovník, mäta i citrón – paráda. Dnes ho budem ospevovať ešte niekoľkokrát, lebo som s ním neuveriteľne spokojná :)

Na prvý pohľad sa zdá, že je to maličký kúsok, ktorý sa rýchlo miniem. Opak je ale pravdou. Vďaka tomu, že je to roll on, môžete kovovou guľôčkou aplikovať malé množstvo na celú pleť a ani nebadať, že z neho ubudlo. Zvyknem si ním prejsť po čele, lícach a brade, rozotrieť a hotovo. Práve vďaka tejto jednoduchej aplikácii ho velebím kade chodím, pretože sa mi nestane, že by som naniesla viac ako je treba a zároveň je to veľmi rýchle. Mala som očné krémy, ktoré mali tú moju milú kovovú guľôčku, ale nepáčili sa mi tak, ako toto.

Za sklenú fľaštičku je to ďalšie veľké plus. Jedným slovom? Paráda. A to som sa ešte nedostala k ďalším vlastnostiam. Vonia prekrásne. Svieža bylinková vôňa je skvelým prebudením pre zmysly a vďaka nej je použitie ako gurmánsky zážitok. Najviac mi dominuje mäta, no v pozadí mi hrá aj závan niečoho citrusového. Aplikácia je, ako som už povedala, aj vďaka roll on baleniu skvelá. Pleť si najskôr dôkladne vyčistím. Na pleť nastriekam trochu kvetinovej vody (momentálne mám otvorenú ružovú, mätovú a medovkovú, striedam ich podľa nálady)  a zopár ťahmi nanesiem sérum. Vtriem do pleti a chvíľku počkám. Musím povedať, že po dlhej dobe sa mi nestalo ani pri jednom použití, aby som mala, aj keď len na malý okamih, pocit mastnej pleti. Naopak, nie je mastná a je úplne jemná. 

Sérum ju upokojuje a hydratuje, ráno sa budím bez jediného suchého miesta, šupinky i vyrážky. Redukuje začervenanie a prinavracia jej rovnováhu. Tešila som sa na obsah konopného oleja, ktorý pomáha zmierňovať prejavy atopického ekzému a zapálenej pokožky. Občas si roll on len tak jemne vtriem aj do oblasti ofiny, kde sa mi ekzém objavuje, keď som v strese. Menej svrbí a pomaly sa sťahuje. Za hydratáciou stoja hroznový a bavlníkový olej, ktoré pokožku vyživujú a zvláčňujú. Zmes esenciálnych olejov upokojuje problematickú pleť, prečisťuje ju a pomáha tak zabraňovať vzniku nových nedokonalostí  a čiernych bodiek  a reguluje tvorbu kožného mazu. Ozaj, už som hovorila, aké je toto roll on sérum fantastické?

Plusy:
  • krásny sklený obal
  • šikovný roll on uľahčuje aplikáciu
  • výborné zloženie
  • krásne vonia
  • skvele sa vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný pocit
  • hydratuje, čistí, zjemňuje, upokojuje pokožku
  • možno ho použiť aj cez deň
Mínusy:
  •  nenašla som

Tento skvelý kúsok kúpite v eshope Navia alebo v partnerských predajniach za 8,90 eur.

Mali ste niekedy podobné sérum? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Zdá sa, že je to vynikajúci produkt a podľa toho čo čítam by toto sérum sedelo aj mojej pleti. Skvelá recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale je to super produkt :) Takéto olejové séra mám veľmi rada :)

      Odstrániť
  2. Také mám ráda séra - hydratují a nenechávají za sebou mastné stopy na rozdíl od olejů. Tohle sérum vypadá obstojně a není ani tak drahé. Skvělá volba :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano mam ho taky a jsem spokojena :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe