Keď aj mužov poteší kozmetika

19:05

Keď som spoznala môjho priateľa, pýšil sa dlhou a hustou bradou, za ktorou som sa neraz otočila. Pristala mu a stále mu opakujem, aby si ju nechal, lebo s ňou vyzerá dobre. Rokmi sa ale mení a občas sa oholí. Je to nezvyk, ale aj chápem, že po toľkom čase sa mu zažiadala zmena. V posledných mesiacoch čoraz častejšie hovoril o tom, ako by chcel skúsiť klasické holenie. S britvou a mydlom na holenie. Ako to robia aj barberi v holičstvách pre mužov. A ako sa mu páčia rôzne kozmetické produkty na bradu i na holenie, ktoré videl kdesi na internete. Keďže o tom hovoril čoraz častejšie, rozhodla som sa mu urobiť radosť a niečo vysnívané mu kúpiť. Prešla som si ponuku rôznych značiek, premyslela som si, čo všetko by tam malo byť a rozhodla som sa. Očarila ma sada Hawkins & Brimble Natural Grooming Elemi & Ginseng.

Hawkins & Brimble Natural Grooming Elemi & Ginseng.


Hawkins & Brimble

balzam po holení

Hawkins & Brimble balzam po holení

balzam po holení zloženie

Keď mi dorazila objednávka, netrpezlivo som sa na ňu vrhla. V krásnej papierovej krabici, dosť pevnej, aby si do nej mohol odkladať drobnosti, ktoré sa mu bežne potriepajú na stole, bolo úhladne uložených 5 produktov. 

Balzam po holení s objemom 125 ml je pre mužov dôležitý. Dobrý balzam zmierňuje pocity pálenia a podráždenia po holení. Pomáha hojiť a uzatvárať drobné ranky po holení. a pre  citlivejšiu pleť je vítaným pomocníkom. Nie každý muž obľubuje vodu po holení a jemnejší balzam je ideálnou alternatívou. Ľahká vôňa len podtrhne mužnosť a neviem sa jej dočuchať.

olej na bradu

Brada i fúzy na mužoch vyzerajú dobre, no pokožka pod nimi môže trpieť. Je suchšia, citlivejšia, môžu sa na nej vytvárať šupinky. Preto sú olejčeky na bradu i fúzy, ktoré pokožku krásne hydratujú, zjemnia a uľavia aj od svrbenia. Mal by aj krotiť chlpy, aby sa napríklad menej točili alebo lepšie upravovali. Richard si oleje kupuje už rok, skúsili sme viacero značiek a preferuje ľahšie, nie veľmi mastné, lebo vtedy má nepríjemný a ťažký pocit. Tento mu celkom vyhovuje, pretože nezaťažuje a príjemne vonia. Balený je v tmavom skle s kvapátkom, čo uľahčuje aplikáciu a ešte to aj pekne vyzerá.

Krém na holenie

krém na holenie zloženie

pleťová pena na holenie pre mužov

Krém na holenie s objemom 100 ml je presne taký, po akom Richard sníval. V peknom kovovom obale sa nachádza úžasne voňavá krémová hmota, ktorá dobre pení. Rada to ovoniavam :)

štetka na holenie

Štetka na holenie je doplnkom, ktorý nesmie mužovi chýbať. Je to proste krásne balenie a som rada, že som siahla po tejto elegantnej značke.




Pleťový peeling pred holením s objemom 125 ml je v peknej plastovej tube. Bielo červená, s čiernym písmom. Veľmi elegantná, naozaj taká pánska. Priznám sa, že toto bol jediný produkt, o ktorom som pochybovala, že by ho Richard používal, ale moje obavy sa úplne nepotvrdili. Nepoužíva ho pravidelne, ale pár razy na to nezabudol. Všetky produkty majú mužnú, sviežu vôňu, tak sa teším, keď ich nezabúda používať. Peeling je jemnejší a pokožku zjemní, odstráni odumreté bunky a nadvihne chĺpky od pokožky, vďaka čomu sa lepšie a ľahšie odstránia. Preto po ňom  môžu siahnuť aj muži a hoci sa im to môže zdať zvláštne, občas ich kráse neuškodí.



Keďže túžil po klasickej britve, popozerala som sa, ako to vyzerá a usúdila som, že vdova ešte byť nechcem. Preto som sa popozerala po viac čepieľkových žiletkách, pri ktorých je menšie riziko podráždenia a zarastania chĺpkov. Nechcela som sprvu nič príliš drahé, keďže som netušil, či takú bude chcieť a hľadala som niečo za rozumnú cenu. Voľba padla na Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive. Má 4 čepieľky, v balení bol strojček a 4 hlavice. S touto značkou mám veľmi dobré skúsenosti a moje dámske žiletky mi vždy vyhovovali.

Tento balíček pre môjho drahého sprvu viac nadchol mňa ako jeho, ale aj   on postupne prišiel na to, aké výhody to so sebou prináša. Nájdete ich  na Notino, kde je úžasný výber a už mám ďalšie kúsky, ktoré by sa mu mohli páčiť.

Majú vaše polovičky rady nákup kozmetiky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Můj přítel zůstává u holícího strojku, který mu nedráždí pokožku, ale uvažuje o žiletkách. O břitvě určitě ne, zajímalo by mě, zda ji dnes ještě mladí používají. Moc už o ni neslýchám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá britva by zaujímala aj mňa :) Ono vyzerá to super, ale nemyslím si, že by ich to bavilo dlho. Richard má aj holiaci strojček, ťažko povedať, čo ho baví viac, ale páči sa mi, že sa o to zaujíma :)

      Odstrániť
  2. Haha, ale si mu dala s tou britvou :D moj braduje odvekov, je lenivy na holenie, ja mu zastrihavam. Kupila som mu kapitana od Mylo (myslim, ze ty si odporucala), spokojni sme obaja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, Kapitána od Myla sme mali dve balenia :) A určite mu ho kúpim zasa, ale rada hľadám nové oleje, aby vyskúšal a k tomu, čo sa mu najviac páči, sa vráti :) Vidno, ako sa mu zlepšila pokožka, nie je taká suchá a brada potom božsky vonia.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe