Dnes neskúšam ja. Ale mamina

18:52

Dnešný článok bude trochu iný ako tie ostatné. Do role bloggera a kozmetického nadšenca sa vžila moja mamina, ktorá začala skúšať pleťové krémiky, ktoré sú určené pre vekovú kategóriu nad 40 rokov. Denný i nočný krém od L´Orealu sú celkom dobrým nápadom na darček k blížiacemu sa dňu matiek a rozhodne je to kúsok, ktorým nič nepokazíte.

 






L'Oréal Paris Revitalift Cica Cream je denný a nočný regeneračný krém proti starnutiu pleti. Denný krém ma celkom prekvapil, lebo je v tube. Nie som na podobné balenie zvyknutá, ale zapáčil sa mi, pretože je to také iné a tuba sa celkom dobre balí i odkladá do poličky. Je biela, ozdobená červeným listom, ktorým je pupočník ázijský. Je to rastlinka, ktorá sa objavuje v čínskej tradičnej medicíne vďaka svojim regeneračným účinkom. 

Krém má 40 ml a ľahkú podľa mňa kvetinovú vôňu. Nočný krém má 50 ml a balený je v ťažšom peknom obale, ktorý je ladený v podobnom šate ako jeho denná verzia. Tento krémik mi vonia sladšie a ovocne, ale oba voňajú pekne. Keď som bola na vysokej, kupovala som si krémy od tejto značky a voňali veľmi príjemne, spomenula som si na ne vďaka týmto dvom kúskom. Mamina má ten istý typ pleti ako ja. Teda, asi by bolo lepšie povedať, že ja mám  taký istý typ pleti ako moja mamina :) Zmiešaná pleť, mastná T zóna, suchšie líčka, sklon k akné a prítomné čierne bodky. Dúfala som, že krémy nebudú príliš mastné, pretože by ani jej nesadli. 






Denný je hustý, ale výborne sa po pleti rozotiera a ľahko sa vsiakne do pleti. Nočný má trošku zvláštnejšiu konzistenciu, akoby bol gumový, keď sa ho mamina snaží dostať von, ale tiež sa ľahko vsiakne. Neostáva po nich mastný ani lepkavý pocit. Prvý deň sa ma mamina zo žartu opýtala, či už omladla. Poklepala som si po čele, že zázraky na počkanie ešte kozmetika robiť nevie. Toto trvalo ešte asi tri dni. A potom prišla s úsmevom, že nech si ju obzriem. Lebo aj ona si všimla zmeny, ktorými pleť prešla. V prvom rade bola podstatne pevnejšia a pružnejšia. Pleť bola jemná,  nie mastná a veľmi príjemná na dotyk.

Vyhladzujú jemné linky a vypĺňajú vrásky, vďaka čomu nie sú hlboké a sú tak menej výrazné. Pokožka nadobudne zdravý nádych, nie mdlá a hydratovaná je počas celého dňa. Mamina si všimla zlepšenie asi po piatich dňoch pravidelného používania. Nekomedogénny krém nespôsobil ani zhoršenie stavu pleti a môže ho používať bez strachu, že sa zobudí aj v jej veku s nejakou novou vyrážkou. Sprvu som váhala, či jej krémy vziať, pretože som poznala, ako pravidelne kozmetiku používa. Keď si spomenie. Ale potom, ako zbadala svoju mladšiu pleť, poctivo krémuje ráno i večer. Starostlivosť som jej doplnilo o pleťový gél na čistenie a kvetovú vodu, vďaka čomu sa cíti krajšie a pleť tak aj vyzerá.

Plusy:
  • pekné balenia
  • jemná vôňa
  • ľahšia konzistencia, nie sú mastné
  • rýchlo sa vsiaknu
  • pleť hydratujú, vypínajú, majú výrazný liftingový účinok, vyhladzujú vrásky
  • neupchávajú póry

Mínusy:
  • zloženie

Oba krémy nájdete za príjemné ceny na Notino.

Nakupujete rady kozmetiku ako darček? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já kosmetiku nakupuji jako dárek asi nejčastěji :) hlavně vůně a krémy právě. Tyto od Loreal vypadají super.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe