Hĺbkovo čistiaci pleťový krém s mušelínovými uteráčikmi

17:00

V mojom wishliste je viacero značiek, ktoré chcem vyskúšať. Na niektoré čakám roky, iné si doprajem o kúsok skôr. Aj keď milujem kozmetiku a najradšej by som mala doma všetko, čo mám rada,  snažím sa správať rozumne a mať jej toľko, aby som ju stihla minúť pred dátumom spotreby a nepokazila sa mi. Hneď potom môžem doplniť zásoby a rozšíriť si zásoby :) Niektoré produkty používa celá rodina a míňajú sa rýchlejšie (napríklad šampóny, telové mlieka, kondicionéry alebo masky na vlasy), iné zbožňujem sama a tak ich míňam len ja. Keďže som si doma upratala celú svoju kozmetickú poličku, zistila som, čo všetko mi chýba a spísala si zoznam všetkých vecí, ktoré by sa mi zišli. A aj vďaka tomu prišiel čas vyskúšať legendárnu značku Balm Balm, ktorá ma okúzlila už dávno. Chcela som všetko! Ale začala som len vecami, ktoré som mohla začať používať hneď, k ostatným sa postupne ešte tento rok prepracujem. Za touto kráskou britskou značkou stojí Glenda Taylor a ruku na srdce – podarilo sa jej majstrovské dielo.






Balzam pre hĺbkové čistenie pleti s kadidlom

Balzam pre hĺbkové čistenie pleti s kadidlom mi padol do oka okamžite  a doma som sa naň nevedela vynadívať. Tešila som sa na večer, kedy ho aj s čistiacimi obrúskami z mušelínu vyskúšam. Nikdy predtým by som nepovedala, že podobné balzamy alebo oleje na čistenie pleti môžu byť tak veľmi účinné a pritom úplne jemné. Vždy som sa podobných produktov bála a mala som voči nim rešpekt, ale rýchlo som prišla na to, že je to zbytočná obava. Je to môj najnovší must have a už naň nedám dopustiť! Ale poďme na to pekne po poriadku, aby ste vedeli, prečo som sa zaláskovala do tohto malého veľkého pomocníka. 

V tmavom sklenom obale je 30 ml balzamu, ktorý je určený na dôkladné a hĺbkové čistenie pleti. Obsahuje lahôdky ako bambucké maslo, včelí vosk, slnečnicový olej, jojobový olej a esenciálny olej z kadidla. Po otvorení to vyzerá ako hustejší pleťový krém, ktorý má zvláštnu vôňu. Kadidlo si pamätám predovšetkým z kostola, no toto vonia tak inak. Pekne, nie ťažko, príjemne a ľahko. Je to radosť používať. 

Aj použitie je veľmi jednoduché. Trochu balzamu (asi o veľkosti hrášku) rozotriete po pleti. Skúšala som to na suchú i navlhčenú pleť, nebol medzi tým výraznejší rozdiel. Pleť si masírujem gélom asi minútu, podľa toho, ako sa mi chce :) Potom prichádzajú na rad mušelínové utierky, ktoré som si kúpila s rovnako veľkou radosťou. Navlhčeným uteráčikom balzam zotriete a buď pokračujete v čistení pleti alebo postačí pleťová voda a krém. Balzam dokonale odstráni nečistoty a maz, hĺbkovo pleť čistí a pomáha pri odstraňovaní čiernych bodiek. Pokožka je úplne jemná, hydratovaná a žiarivo čistá. Je to neuveriteľný pomocník, ktorý dokáže riešiť mnoho problémov.


Mušelínové obrúsky

Uteráčiky sú mušelínové a v balení sú tri. Keďže sa snažím produkovať menej odpadu, kúpila som si látkové odličovacie tampóny tampóny a podobné utierky/uteráčiky, ktoré môžete tiež rôzne využiť. Dá sa s nimi odličovať, zotrieť pleťová maska alebo peeling a v neposlednom rade je to super duo s balzamom. Pri prvom použití som mala pocit, že sú tvrdé a veľmi zvláštne voňajú. Po každom použití už boli mäkšie a príjemnejšie a aj ich špecifická vôňa zmizla. Sú vynikajúce a dlho vydržia, periem ich vždy v rukách a som nadmieru spokojná. Navyše veľmi rýchlo schnú a môžem ich potom bez obáv odložiť na miesto.

Balzam stojí 11,90 eur a utierky 11,40 eur. Nájdete ich na internete.

Máte skúsenosti s podobným balzamom? :)

      

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Skúsenosť nemám, ale balzam aj uteráčiky ma veľmi zaujali. Ja som nedávno začala tiež používať uteráčiky pri odličovaní, ale po čistení gélom si pleť trošku osuším veľkým vatovým tampónom. Taktiež som prešla na krém a olej pri odličovaní, dokonca si ich miešam, vtedy mám pocit, že lepšie fungujú a ľahšie sa nimi masíruje a podobne. :) Ale určite chcem najbližšie vyskúšať nejaký balzam, takže vďaka skvelý tip. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto balzamy sú super vec, som veľmi rada, že som sa odhodlala ich vyskúšať :)

      Odstrániť
  2. Tento balzám taky mám, krásně voní a na pleti je moc příjemný. Nepoužívám ho ale každý den, tak 1x týdně, protože při každodenním používání mi bambucké máslo ucpává póry.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie som tento problém nemala, ale je to možné, lebo pri inom výrobku s bambuckým maslom som mala podobný problém, nebola to veru sranda.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe