Sladko pomarančový

18:06

Parfum je súčasťou každého môjho dňa. Bez ohľadu na to, či niekam idem alebo nie. Dokáže mi zlepšiť náladu, priviesť ma na iné myšlienky, evokovať spomienky, zmeniť škaredý upršaný deň na deň na lúke s kvetmi. Vône na nás majú veľký vplyv, a preto používam len parfumy, ktoré si ma naozaj získajú. Nemôžem povedať, že by som preferovala nejaký druh vône – ovocnú, kvetinovú, orientálnu... ak mi niečo zavonia, je mi celkom jedno, či je taká alebo onaká. Moje srdce patrí už milión rokov Light Blue, ktorú som spoznala vďaka jednému mužovi. Mužovi, ktorý mi ukradol srdce a hľadal vo mne obraz bývalej lásky. Ja som ho ľúbila viac a viac, on vo mne videl niekoho iného. Vedela som, ako má tú vôňu rád, tak som si ju kúpila. On mi zo života zmizol, Light Blue ostala a ešte som krajšiu nenašla. Je pravda, že pri nej si na Borisa občas spomeniem, ale tak to má byť. Každá spomienka nás nejako formuje. Pravidelne si dopĺňam zásobu, lebo vône striedam podľa nálady. Nie ročného obdobia, ale podľa nálady. 

Parfumová voda s vôňou sladkého pomaranča a zemolezu

Dermacol parfumovaná voda zloženie

Dermacol parfumovaná voda

parfumovaná voda od Dermacol

Pred časom som už parfum od Dermacolu mala a vtedy som z neho bola unesená. Už krabička je veľmi pekná. Bledá, akoby ozdobená, taká žiarivá. A v nej sa ukrýva malý voňavý poklad. Parfumovaná voda má 50 ml a je v naozaj krásnom sklenom flakóne, ktorý má ešte aj vrchnáčik krásny. Veľmi sa mi toto balenie páči, lebo hoci je veľmi jednoduché, je elegantné a pútavé. Na moju poličku zapadol. Akoby tam patril odjakživa. Upúta ma na prvý pohľad, keď vojdem do izby a keď mi svieti svetlo do izby, odráža sa od neho ako na vodnej hladine.

Vôňa ma zaujímala, lebo  som si prečítala, že by tam mal byť červený pomaranč a zemolez, nevedela som, čo ma čaká. No spomienka na môj difuzér od Dermacolu, ktorý voňal ako Light Blue, ma tak utvrdila v tom, že to bude niečo úžasné. No a aj je. Prekrásna nežná vôňa sladkého pomaranča popretkávaná sladkými tónmi kvetov vytvára úžasnú harmonicky vyváženú vôňu. Nie príliš sladkú, dostatočne sviežu a veľmi nežnú. Viem, že vôňa je veľmi subjektívna a to, čo sa páči mne, môže ďalším dvesto ľuďom prekážať. Uznávam, že z tohto dôvodu sú recenzie na parfumy asi najťažšie. No v prípade, ak obľubujete citrusové vône, ktoré sú došmrncnuté kvetmi, kde niet veľa korenistej vône, môže sa vám páčiť.

Tá sladkosť, nie výrazná, no citeľná. Proste ideálna. Výdrž je trochu slabšia, nie je ku cítiť celý deň, ale poobede si ju nanesiem zasa. Lebo sa na to teším. Že ju zasa ucítim. Úplne najviac sa teším na to, ako si ju nastriekam do vlasov a keď sa pohnú, zasa ma zahalí závoj vône. Vydarená voňavečka má aj svoju novinku pre pánov. Vôbec to nie je zlý nápad na darček :) 

Plusy:
  • Pekná krabička
  • Pekný flakón
  • Krásne vonia, sladšia, ale nie veľmi výrazná vôňa
  • Každá aplikácia je radosť používať
  • Dermacol má pestrý výber vôní
Mínusy:
  • Mínusom sa môže javiť výdrž, ale ja sa na každé použitie neskutočne teším

Nájdete za 29 eur v predajni Dermacolu, ale aj na internete alebo drogériách.

Skúsili ste niektorý parfum od Dermacolu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe