Nový objav

18:37

Zoznam produktov, ktorých musím mať po ruke viac, sa za niekoľko mesiacov rozšíril :) Musím mať rôzne balzamy na pery, krémy na ruky a pleťové masky. Striedam ich podľa nálady, masky podľa potreby. Pri posteli som si nechala položený malý prútený košíček, v ktorom mám niekoľko krémikov na ruky, balzamy mám zasa v ozdobnej mištičke a masky si ukladám v kúpeľni do krabičky. Kým po maske siahnem dva - tri razy týždenne, po kréme na ruky niekoľkokrát denne. V zime sa mi stáva, že v chladnom počasí sa moja pokožka začne šúpať, praskať a je celá červená. Túto alergiu na chlad dostanem pod kontrolu len ťažko. Nesmiem chodiť von bez rukavičiek, umývať sa vo veľmi studenej vode a musím suché ruky poriadne hydratovať. Keď som lenivá a zaspím skôr, ako si ich natriem, ráno mám ruky suché a boľavé. Snažím sa tomu predchádzať a tak si hľadám krémy, ktoré ma bavia. Mara Naturals má bazovú radu (musela som si to dať do prekladača, lebo som netušila, čo je bezinka). Jej krém na ruky bol veľkým lákadlom.

Mara Naturals



krém na ruky baza

bazový krém na ruky

krém od Mara Naturals

Krém na ruky Mara Naturals

V čiernej krabičke so strieborným označením sa ukrýva úžasná tuba. Neviem, ako sa to stalo, ale Mara Naturals si získala moju náklonnosť a neviem si pomôcť, ale jej obaly sú nádherné. Tuba s krémom je čierno strieborná a táto kombinácia ju robí neodolateľnou. Je to momentálne miss medzi mojimi krémami a pochybujem, že v najbližšej dobe sa nájde kúsok, ktorý by ju prekonal. Nie je na nej žiadny zvláštny prvok, ani kvety či obrázky, ale aj tak som z nej celkom paf.

Hoci má „len“ 50 ml, vôbec nevyzerá maličký a aj pri dennom používaní mi ubúda pomaličky. Nechcem si ho minúť, lebo sa naň (okrem iného) tak dobre pozerá :) Keď som si prečítala, že sa jedná o bazu, bola som veľmi, ale naozaj veľmi zvedavá na vôňu. Keď som ju prvý raz vytlačila z tuby, ostala som tak mimo trochu. Lebo som nič necítila. Pozorne som sa zahľadela na krém, či náhodou nie je pokazený. Alebo že či náhodou nemám zlý čuch alebo čo. V okamihu, ako som ale krémik rozotrela, sa to stalo. Ucítila som lahodnú, sladkú vôňu, ktorá mi nepripomínala kvety, ani nič, ale voňala nádherne. Ako sladký koláčik. Ruky voňali úplne nežne a hoci vôňa po chvíli vyprchala, už sa usadila v mojich čuchových kanálikoch a keď si spomeniem na krém, okamžite sa mi tá vôňa vynorí.

Sú produkty, ktoré som používala dlho a minula som ich do dna, no ak by ste sa ma opýtali, či mi ich vôňa utkvela v pamäti, povedala by som, že si nespomínam. Pretože v nej nebolo nič, čo by vo mne zanechalo spomienku. Tento je úplne iný. Nielen nádherný, ale aj voňavý. Krém je biely, pomerne hustý a nemastný. Okamžite po aplikácii sa vsiakne bez mastného pocitu. Na rukách vytvára akýsi príjemný nemastný film. Ostanú úplne jemné, vyživené a hydratované. Upokojuje od začervenania, redukuje suché a šupinaté miesta, prináša úľavu, ak pokožka od zimy bolí. Plánujem si zaobstarať aj jeden do kabelky, aby som ho mala stále po ruke a mohla sa z neho vytešovať aj v práci. Palec hore!

Plusy:
  • Pekná krabička ukrýva ešte krajší krém
  • jednoduchý, ale pekný obal
  • Krásne vonia
  • Krémová konzistencia, hustejší, nemastný
  • Rýchlo sa vsiakne bez mastného pocitu
  • Vynikajúco hydratuje ruky, nechtovú kožičku, zjemňuje pokožku, odstraňuje suché miesta, upokojuje ju
Mínusy:
  • Nenašla som
Úžasný bazový krém nájdete za 10,50 eur na internete.

Čo poviete na produkty Mara Naturals? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe