Ako som si urobila veľkú radosť maličkosťami

19:02

Keď mi Richard daroval k narodeninám kupón na dosť veľkú zľavu v Yves Rocher, hneď som vedela, že si kúpim niektorú toaletnú vodu, po ktorej mi už dlhšie pišťala dušička. Kupovanie parfumov je jednou z  mojich kozmetických slabostí a svoju zbierku si veľmi rada rozširujem. Sú stálice, ku ktorým sa stále vraciam, sú novinky, ktoré som ešte nemala a dlhšie sú vo wishliste. Okrem nej skončili v košíku aj podkladová báza z výpredaja a nejaké kúsky z limitovaných edícií. Ako darček som si mohla vybrať sadu dekoratívnej kozmetiky alebo čistiacu rukavicu s gélom na čistenie. Samozrejme, vyhral lak na nechty s čiernou ceruzkou. Sú to drobnosti. V dnešnej recenzii budú 4 produkty - dva fantastické, jeden priemerný a jeden, z ktorého som pomerne dosť bezradná.

Yves Rocher
                                  gélový lak


Yves Rocher lak na nechty

červený lak

lak s gélovým efektom

Gélový lak na nechty od Yves Rocher

Vybrať si môžete z desiatich farieb, ktoré sú krásne. Ružová, červená, béžová...Ten nude som mala, keď sa u nás laky objavili a minula som ho v priebehu niekoľkých mesiacov. Tento druhý som si starostlivo vybrala a hoci sprvu sa tváril ako červený, vykľula sa z neho záhadná tmavoružová farba.  Objem 5 ml je taký ideálny, aby sa lak dobre minul a navyše vďaka svojej veľkosti nezaberá veľa miesta ani na ceste na dovolenku.

Obaly sú užšie a vyššie. Široký štetec som si zamilovala, lebo sa s ním veľmi ľahko lakuje a ide to rýchlo. Laky majú úžasnú sýtu farbu a už v prvej vrstve dobre vyzerá. Preferujem dve, vtedy nechty vyzerajú ako zo salóna. Nevytvárajú sa v ňom bublinky a vyzerá božsky. Dokonalý gélový efekt, krásna žiarivá farba, nekonečný lesk! Tak by som ho mohla charakterizovať. Bonusom je, že veľmi rýchlo schne a vydrží celé dni, nemá problém vydržať aj 5 - 6 dní, neolupuje sa, len postupne mizne z končekov, čo sa dá ľahko opraviť. Nechty nefarbí a dobre sa odlakuje. Tento lak potvrdil svoju famóznosť a plánujem si kúpiť aj tie ďalšie dva laky, ktoré boli v užšom výbere. Bežná cena je 6,50 eur.


yves rocher


červený lak na nechty

žiarivý lak na nechty

žiarivý lak

červený lak

Žiarivý lak od Yves Rocher

Lak je v ponuke až v 40 odtieňoch. Od gélového laku sa svojím balením príliš neodlišuje, podobne je to aj so štetcom. Farba je veľmi sýta, postačuje aj jedna vrstva, ktorá nechty krásne zafarbí. Dobre schne, už po pár minútach je takmer suchý. Krásne sa leskne, no poľahky farbí papier alebo stenu, ak po nich prejdem. Výdrž je tiež veľmi dobrá, aj tu sa dá pokojne hovoriť o piatich dňoch. Oba laky ma naozaj milo prekvapili a vďaka kvalite sa rada pozriem aj na ďalšie farbičky, pretože hľadám laky s dobrým zložením a dlhšou výdržou, lebo ma nebaví časté odlakovanie. Bežná cena tohto laku je 4,50 eur a tiež má 5 ml.

podkladová báza

primer

podkladová báza apricot

yves rocher podkladová báza

Podkladová báza od Yves Rocher

Báza ma celkom zaujala a keďže ich miniem dosť, s kúpou som pridlho neváhala. Táto je veľmi svojská a už by som si ju zasa nekúpila. Má 15 ml a je v sklenom obale s pumpičkou. Bez vrchnáčika. Iste, dá sa otočením zaistiť, aby sa nedala stlačiť, ale bála by som sa mať ju niekde v kozmetickej taštičke. Pumpička je inak dobrá, lebo sa ľahko stláča a nezasekáva sa. Mám ju  odtieni Abricot, vypredaná už bola Rose. 

Je takej make upovej farby, aj štetec mi vždy celý zafarbí, ale na pleti ju vidno nie je. Veľmi intenzívne vonia, trochu umelo, ale celkom pekne. Je krémová, dobre sa rozotiera a ani neviem, že som ju použila. Mala by pleť vyhladiť a zredukovať vrásky, póry či stopy únavy. Po jej nanesení nevidím žiadnu zmenu. Make up priľne ľahko, to je pravda. Ale zlepšenie stavu pórov, liniek alebo drobných nedokonalostí v podobe vyrážok nebadám. Rovnako nemôžem povedať, že by výraznejšie predĺžila životnosť make upu a pleť sa mi v priebehu dňa menej leskla. Bonusom je,že pleť nevysušuje a vďaka tomu sa nerobia suché šupinky na lícach či čele. Je to výrobok, bez ktorého by som sa pokojne zaobišla. Bežne stála 15,90 eur, ja som ju kúpila za 6,36 eur.

kohl pencil

yves rocher

ceruzka na oči

čierna ceruzka

Ceruzka na oči khol Yves Rocher

Vzhľadom na to, že som si nesmierne zvykla na mäkké gélové ceruzky s úžasnou pigmentáciou, všetky ostatné sa mi zdajú omnoho horšie. Táto mi vyhovuje len ako linka na viečko, ako vnútorná linka je pre mňa nepoužiteľná. Dá sa kúpiť v siedmych rôznych farebných prevedeniach a jedná sa o klasickú drevenú ceruzku, ktorú treba strúhať. Strúha sa dobre, neláme sa. Pre mňa je dosť tvrdá, ale celkom dobre pigmentovaná. Linka sa s ňou dá vykresliť dobre,  vydrží celý deň bez toho, aby sa rozmazávala a odtláčala. Linku si nerobím často, preto ju nepoužívam denne. Ale nemôžem sa na ňu sťažovať, je to jedna z tých vydarenejších ceruziek. Jej bežná cena je 4,99 eur.

Produkty nájdete v kamenných predajniach alebo v internetovom obchode Yves Rocher.

Používate laky na nechty tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. S laky na nehty od téhle značky zkušenosti nemám. Po přečtení tvé recenze mě hodně láká nějaký odstín zkusit, asi v nejbližší době zavítám do prodejny Yves Rocher.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ich laky by som mohla používať stále, najmä tie gélové :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe