Pery ako jahôdky

19:32

Každá z nás má svoje obľúbené kúsky, po ktorých siahne často. Vtedy, keď nevieme, akú inú farbu si vziať, ako inak sa namaľovať alebo ako inak vyjadriť svoju náladu. Mojimi záchrancami sú červený lak na nechty a červený rúž. Pokojne by som mohla povedať, že je to paradox. Ešte pár mesiacov dozadu bola pre mňa červená farba viac menej tabu. Nevedela som si predstaviť nosiť ju, pretože je  výrazná a nie každý sa v nej cíti pohodlne. Potom som ale dostala rúž na testovanie a zrazu sa mi páčila. Veľmi. Až tak, že ju nosím najčastejšie. Kúpila som si aj lícenku (keby len jednu, že hej) a naučila sa pár trikov, aby bolo líčenie krajšie. K mojim obľúbencom patrí Gabriella Salvete, lebo za málo peňazí dostanete veľa peňazí. Matné rúže ma chvíľu obchádzali, ale nakoniec som im podľahla.

GABRIELLA SALVETE MATTE LIPS



Gabriella Salvete Matte Lips Long Lasting rúž na pery

Matný tekutý rúž




Matná je krásna

Matné rúže zažili veľký boom. Hoci sa do popredia zasa dostávajú žiarivé a lesklé rúže alebo lesky, stále sa tešia veľkej popularite. Gabriella Salvete má zaujímavé produkty a drží sa trendov. Preto aj ona priniesla krásne kúsky pre dokonalé šťavnaté pery - Matte Lips Long Lasting rúže na pery. Tekuté, krémové, ľahké. Prekvapilo ma ale, že v ponuke je len 5 odtieňov. Ladené sú do červenej a ružovej, čo je dobrá voľba. Sú to obľúbené farbičky a svedčia mnohých ženám. Majú 4,5 ml a sú dosť veľké. Okrem tohto červeného mám zálusk ešte na jeden ružový. Keď som videla swatche týchto rúžov, zamilovala som sa do niekoľkých a vôbec mi neprekáža, že doma sa mi už nevmestia na poličku v kúpeľni. 

Pekný vzhľad

Ladený je do čierneho šatu a pôsobí na mňa veľmi elegantne. Nie je nudný, ale roztomilo minimalistický. V prednej časti je priesvitný pásik, v ktorom vidno farbu rúžu. Hranatý a pekný obal ukrýva ešte krajší obsah. Vybrala som si 101 Strawberry dream a bola to skvelá voľba. Je to nádherná jahodová farbička, ktorá doslova žiari. Nikdy predtým by mi nenapadlo, že mi pristane. S malou dušičkou som ju prvý raz skúsila a nadšene som sa obzerala v zrkadle :) S aplikátorom sa nanáša ľahúčko a ide mi to od ruky. Nemá takmer žiadnu vôňu, za to božskú pigmentáciu. Už v prvom ťahu zahalí pery do výraznej farby a rýchlo uschne. Výsledkom je nádherný matný finiš, ktorý som si v poslednej dobe tak veľmi obľúbila.

Plusy aj mínusy 

Tento rúž má niekoľko plusov. Prvým je ten krásny obal. Druhým je intenzívna farba a ľahkosť nanášania. Matný je naozaj a úsmev tak nejak rozžiaruje. Prvým mínusom je, že sa občas trochu rozpije. Všimla som si to pri fotení, no dá sa s tým bojovať celkom ľahko - postačí ceruzka a je to. Mám aj priesvitnú, aj červenú a obe urobia rovnako veľkú prácu. Druhým je, že mi mierne vysušuje pery. Nie je to tragické, už som zažila aj horšiu situáciu, ale nesmiem ho použiť na príliš vysušené pery, lebo poľahky zvýrazní šupinky alebo drobné ranky pri popraskaní. To sa tiež dá vyriešiť veľmi jednoducho - používam peelingy a balzamy, aby boli zdravé, jemné a hydratované. Tretím je výdrž. Ak ho nanesiem v hrubšej vrstve, po krátkej dobe sa začnú robiť žmolky a z pier opadáva. Zistila som to pri prvom použití a išlo ma poraziť, ako som vyzerala. V tenkej vrstve nič také nehrozí a pár hodín vydrží v peknom stave. Jemne sa otláča, ale to nie je až taká tragédia. Celkovo ho hodnotím ako vydarený kúsok za veľmi prijateľnú cenu. V eshope Elnino stojí bežne okolo 5,50 eur.

Obľubujete matné rúže? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vypadá moc pěkně, hodně lidí si teď gabrielle salvette vychvaluje, taky mě ty jejich rtěnky zaujaly. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som si ich vybrala preto, lebo som ich videla na iných blogoch :) A urobila som dobre, lebo je to jeden z tých lepších kúskov a to mám matných rúžov viac ako dosť :)

      Odstrániť
  2. Velice pěkná barvička, já si poslední dobou červené rtěnky velice oblíbila. A nejvíce v kombinaci s nude makeupem :-)

    TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, s nude make upom sú perfektná dvojica :) Červených som si kúpila niekoľko za posledných pár mesiacov a neviem, ktorý je najlepší :)

      Odstrániť
  3. Ta vypadá nádherně! Já mám matné rtěnky ráda!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, veľmi :) Aj keď nie každá je rovnako dobrá a vysušuje, ale na tie šťastie zatiaľ veľmi nemám :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Zatiaľ ich je v ponuke málo, ale tento sa mi páčil asi najviac :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe