Matná Gabriella Salvete

18:57

farby, ktorým neviem odolať. Najviac rúžov a lakov na nechty mám v červenej a ružovej. V šatníku  a botníku mám najviac čiernej. Desiatky mojich náušníc hrajú všetkými farbami, najviac je mentolovej. Môj svet je plný farieb a som za to veľmi vďačná. Robia mi radosť, otvárajú možnosti kreativite. Práve laky na nechty sú mojou malou závislosťou. Bez pekne upravených nechtov z domu nevyjdem a ak sú odraté alebo popukané, hneď ich musím zmeniť. Tie žiarivé lesklé poznám výborne, ale matných som zatiaľ mala podstatne menej. 

Gabriella Salvete Matte Enamel lak na nechty


Gabriella Salvete Matte Enamel

Gabriella Salvete Matte Enamel lak na nechty Merlot




Gabriella Salvete Matte Enamel lak na nechty 

Matný lak na nechty od Gabriella Salvete som si vybrala v odtieni Merlot. Bolo ich v ponuke 5 a každý mal niečo do seba. Chvíľku trvalo, kým som našla toho, ktorý je môjho srdca šampión. Stálo to však za to, lebo sa z nej vykľula krásna červená (malinová?) farbička, ktorá na nechtoch vyzerá božsky. Áno, trochu som sa s ním aj potrápila, ale nakoniec bol výsledok pekný.

Gabriella Salvete má pekné hranaté obaly a trochu užšie štetce. Hoci mi vyhovujú tie širšie, pracuje sa s ním pomerne dobre, ale ľahšie vybehnem mimo necht. Musím si vždy dávať väčší pozor, aby bola manikúra bez chyby. Lak vyzerá byť pomerne tmavý, ale jedna vrstva na zakrytie mojich nechtov nestačí. Potrebujem 2 až tri, aby som dosiahla výsledok, s ktorým som spokojná. Nie je to prekážka, ale všeobecne platí, že čím viac vrstiev, tým skôr sa môže začať olupovať. Tie dve celkom postačujú. 

Páči sa mi, že pomerne rýchlo schne a netvoria sa v ňom bublinky. Po chvíli môžem obdivovať pekný matný finiš, ktorý ani neviem popísať. Skrátka a dobre, vyzerá na nechtoch k svetu a ja prichádzam na  chuť matným lakom. Čo sa výdrže týka, výrobca sľubuje 7 dní. To sa mi nepodarilo dosiahnuť ani raz, maximálne to boli 4 dni. Niekedy sú končeky obité už na druhý deň, takže drobnú úpravu potrebujú. Výdrž 4 dni s podkladovým lakom ale najhoršia nie je. 

Veľa matných lakov som nemala, preto neviem porovnať jeho výdrž a vzhľad s inými. Patrí k tým zaujímavejším a farebne pekným kúskom, preto ho používam rada. 

Plusy:
  • pekný lak
  • zaujímavá farba
  • užší štetec, ale celkom šikovný
  • priemerný pigmentácia, potrebné minimálne 2 vrsty
  • nerobia sa v ňom bublinky
  • rýchlo schne
  • výdrž maximálne 4 dni
Mínusy:
  • čakala som výraznejšiu farbu, ale v dvoch vrstvách vyzerá pekne
Nájdete ho v drogériách i na internete :)

Máte obľúbený matný lak na nechty? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe