Našľahané masielko

18:37

Milujem bambucké maslo! Odkedy som objavila jeho čaro, trvám na to, že doma jednoducho musí byť. Je to fantastický poklad z prírody, ktorý má veľa možností použitia. Posledným prírastkom medzi mojimi must haves je našľahané bambucké maslo slovenskej prírodnej značky Navia. Navia je značka ručne vyrábanej kozmetiky s využitím tých najkvalitnejších darov prírody a s vysokým obsahom prírodných účinných látok.






O šľahanom bambuckom masle si môžete prečítať:
     "Šľahané BIO bambucké maslo obohatené o mandľový olej (pre hydratáciu pokožky), avokádový olej(pre vyživenie pokožky) a vitamín E (pre ochranu pokožky). Tento luxusný našľahaný telový krém je vynikajúci pre suchú a namáhanú pokožku. Má vynikajúce regeneračné účinky, pokožka je hydratovaná a jemnejšia. Oleje a maslo majú prirodzený ochranný faktor proti škodlivému UV žiareniu. Okrem bambuckého masla obsahuje aj výživné oleje (avokádový, mandľový) a vitamín E. Je bez vône, preto je vhodné aj počas tehotenstva a pre deti (prevencia proti striám, či na popraskané bradavky po kojení).
Objem: 250 ml
Zloženie: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo – BIO kvalita), Prunus Amygdalis Dulcis Oil (mandľový olej), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Tocopherol (čistý vitamín E)"
Stránka Navie sa mi veľmi páči. Detailne popísaný produkt, zrozumiteľné zloženie, odporúčania, ako ho používať, krásne vyfotené produkty - presne takto zodpovedne by k tomu mali pristupovať aj ďalšie stránky, aby spotrebiteľ dostal všetky potrebné informácie  a na ich základe sa rozhodol, či nakúpiť chce alebo nie. Bambucké maslo má 250 ml a je v jednoduchom plastovom obale, na ktorom je veľmi milá etiketa. Neviem prečo, ale pri pohľade naň mi vždy napadne, aké hravé a nápadité to je. Našľahané maslo nemá takmer žiadnu vôňu, ovanie vás len jemná aróma. Ak ste niekedy mali bambucké masielko, poznáte jeho konzistenciu. Je tuhšie, niekedy sa ťažšie rozotiera a ak ho chcete použiť do vlasovej časti hlavy, je umenie nezlikvidovať si pritom vlasy. Našľahané je iné. Ľahšia nadýchaná konzistencia je zárukou toho, že sa rozotiera podstatne lepšie. Pri kontakte s pokožkou sa topí, vzniká olej, ktorý rýchlo a ľahko vmasírujete do pokožky. Bambucké maslo má veľa možností využitia, nie raz som spomínala, že je to univerzálny liek na mnohé problémy celej rodiny. Moje milované šľahané maslo ale používam len na zopár problémov:
  • v prvom rade na atopický ekzém. Maslo sa celkom dobre vtiera do pokožky vlasov. Niekoľko hodín pred umývaním ho nanesiem na vlasovú časť hlavy a nechám pôsobiť. Vlasy umývam 2 razy šampónom, pre istotu, aby neostali mastné. Pokožka ostáva hydratovaná a menej svrbí. Suché miesta sa nezačnú tvoriť tak rýchlo, vďaka čomu nevznikajú suché šupinky. Pokožka je jemnejšia a vyzerá zdravšie
  • používam ho ako telový krém na problematické partie. Na  stehná a bruško ho nanášam v tenkej vrstve, jednak kvôli striu, ktoré postupne nie je také nápadné, a jednak kvôli celulitíde, ktorej prejavy pomáha redukovať. Po kúpeli sa maslo veľmi dobre vsiakne do pokožky. Nielenže je hodvábne jemná, ale aj krajšia a pružnejšia
  • veľmi sa mi osvedčilo na nechtovú kožtičku. Ak si poriadne nekrémujem ruky, takmer okamžite sa pasujem so zádermi. Maslo pokožku hydratuje, vyživí, zjemní a zabráni tvorbe nových záderov
Použiť ho môžete na pokožku celého tela, vhodný je aj pre mamičky a detičky, výborne hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku.
Plusy:
  • veľmi milé balenie
  • jemná aróma
  • ľahká našľahaná konzistencia
  • dobre sa rozotiera, pri dotyku s pokožkou sa topí
  • veľmi dobre hydratuje,  zjemňuje, chráni pokožku, regeneruje ju a zanecháva zdravú
Mínusy:
  • nenašla som
Našľahaný telový krém nájdete na stránke www.navia.sk a cena za 250 ml je 8,30.
Poznáte značku Navia? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. O šlehaném krému slyším poprvé, ale vypadá perfektně. :) Hlavně mě zaujal minimální parfemací, v poslední době jí dávám přednost. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe