Akamuti - Africké čierne mydlo

12:20

Pred pár týždňami som urobila väčší nákup a zamerala som sa na kozmetiku Akamuti. O čistiacom kréme som vám už písala (viac si o ňom môžete prečítať TU). Na africké čierne mydlo som sa vrhla hneď, ako som si prevzala balík, pretože s tak výnimočným mydlom som sa ešte nestretla.
Mydlo je v papierovej krabičke



Ochranný papier

Mydlo má 130 gramov

Akamuti - Africké čierne mydlo


Vonia tak typicky, mydlovo :) Je dosť mäkké, ja si z neho kuchynským nožom odrezávam plátky. Jeden je na umývadle na umývanie rúk, jeden plátok je pri vani, pretože mydlo sa môže používať aj ako šampón či sprchový gél a jeden kúsok mám vo svojom kútiku krásy, kde si odkladám pleťovú kozmetiku. Ak sa mydielko namočí, je ešte mäkšie, preto som si ho nakrájala, aby sa nemuselo celé opätovne namáčať a schnúť. Zvyšok mám stále odložený v krabičke v papieri. Mydlo vyzerá na pohľad krásne, keď som ho prvýkrát priniesla do kuchyne, otec sa ma spýtal, aký koláčik som mu priniesla :)

Mydlo môžete použiť :

  1. ako klasické mydlo na ruky, veľmi dobre pení, vynikajúco čistí a pekne, jemne vonia
  2. ja som ho používala aj miesto sprchového gélu, pretože vďaka zloženiu (bambucké maslo, kokosový olej) zanecháva pokožku hydratovanú a hodvábne jemnú. 
  3. mydlo sa naozaj dá použiť aj ako šampón, pretože vytvorí bohatú penu, vlasy sa ľahko zmyjú. Po jeho použití sú vlasy lesklé a jemné a vlasová pokožka je vyživená a hydratovaná, mydielko odporúčam ľuďom s atopickým ekzémom, mňa po jeho použití nesvrbela hlava a príznaky boli potlačené
  4. s mydlom si umývam aj tvár. Je vhodné na problematickú pleť, po niekoľkodňovom používaní (používala som ho ráno), som si všimla zlepšenie na mojom pubertálnom čele. Pleť je vyčistená a vyrážky, začervenané miesta a ranky sa hoja oveľa lepšie a rýchlejšie. Po použití je pleť dosť napnutá, ale nie je to nepríjemný pocit. Po nanesení krému ustúpi a vy sa môžete dívať na žiarivú, čistú a zdravo vyzerajúcu pleť
Ešte som sa nestretla s mydlom, ktoré by som mohla naraz použiť ako šampón, sprchový gél a čistiaci pleťový gél a povedať, že všetko zvládol na jednotku :)


130 gramov mydla kúpite  za 4,99 eur.

Mali ste podobné mydlo? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Super mydlo :) pleť po umytí nezostané napnutá alebo vysušená. Skúšala som ho aj na umytie vlasov (mám vlasy husté a dosť suché) a krásne penilo a presne, pokožka hlavy ma potom nesvrbela :) určite si ho kúpim znovu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, je univerzálne, príjemne vonia a k pleti je veľmi jemné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe