Ecce Vita - Tarika

11:24

Ak vás trápilo akné, dáte mi za pravdu, že zbaviť sa ho je skutočným umením. Mnohí toto šťastie nemajú  a trápia sa s ním celé dlhé roky a snažia sa ho aspoň zmierniť. Mňa trápilo predovšetkým v puberte, kedy som z neho bola veľmi nešťastná. Dnes, o pár rokov neskôr, sa s ním stretávam  už len občas, keď sa moje čelo rozhodne vrátiť  do starých čias. Stačí nejaký výraznejší impulz ako stres, nedostatok spánku, nesprávna životospráva, prípadne moja alergia na niektoré veci a šarapata je na svete. Väčšinou stačí týždeň na to, aby som to dala nejakým spôsobom do poriadku, ale teraz sa muselo stať niečo vážnejšie, pretože už tretí týždeň sa len nechápavo dívam na votrelcov na mojom čele. Už dávnejšie som si  kúpila práškovú masku Tarika akné, ktorú som párkrát použila, ale keď som ju nepotrebovala, zasa som tento zázračný prášok odložila. Nuž, a zasa je tu čas na to, aby zachránil moje čelo :)

Bylinný prášok proti akné
Balenie má 20 g

Prášok má výraznú vôňu

Informačný leták

Ecce Vita - Tarika

Zloženie:
achoras calumas 6%, embelic myrobalans 5%, taxus bacata 3%, myristica fficinalis 1.8%, cyprus rotundous 1.4%, myrobalans 1.2%, myrobalan bellerica 1.2%, santalum album 1%, curcuma aromatica 0.5%, embelia ribes 0.3%, berperis aristata 1.1%,



Tento zázrak v prášku je v balení po 20 gramov a po 50 gramov, ja som si najprv vzala menšie balenie, ale dnes už viem, že keď ho budem kupovať nabudúce, siahnem po tom väčšom. Tarika je v papierovom obale a ešte v plastom obale na uzatváranie, preto  sa  nemusíte báť, že by zvlhla alebo sa rozsypala po skrinke (i keď mne sa to podarilo hneď pri prvom použití).

Ľahká príprava a zvláštna vôňa

Tariku si pripravíte jednoducho, trošku prášku zmiešate s vodou, ja dávam štvrť moka lyžičky a lyžičku vody, a nanesiete štetcom na tvár. Ešte predtým si ju umyjem mydlom, následne nanesiem Tariku a nechám pôsobiť 20 minút. Potom ju zmyjem hubkou. Nezľaknite sa, má výraznú, ostrú vôňu a na pleti vyvoláva taký zvláštny pocit, nie je to vyslovenie pálenie, možno také štípanie, ale nie je to bolestivé a postupne prestáva. Neskôr je cítiť už len bylinkovú vôňu.

Poklad v prášku

Dajte si pozor na to, aby sa vám nedostala do očí, lebo tam dosť štípe (vlastná nešikovnosť:)). Výsledky ma presvedčili o tom, že si ju kúpim zasa. Dva týždne som skúšala mastičky, roll on, masky a nič. Tariku používam pravidelne, vyrážky sa hoja, väčšina zmizla, červené fliačiky po nich postupne blednú, pleť je žiarivá, čistá a hladká na dotyk. Používam ju každý druhý - tretí deň, niekedy poobede, niekedy večer, podľa časových možností a vždy nanesiem aj krém, lebo pleť je potom suchšia.


Kúpiť si ju môžete na viacerých stránkach, 20 g balenie stojí okolo 5 eur. Vydrží dlho, pretože stačí len malé množstvo prášku na jedno použitie.

Skúšali ste už Tariku? Aké s ňou máte skúsenosti?

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Prave ju mam doma, pouzila som ju 2x a mam pocit, ze pomaha, ale dost vysusuje....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možné, lebo sťahuje maz. Veľmi som to nepotrehla, ale vždy po nej použijem krém :)

      Odstrániť
  2. o tomto som ešte napočula, ale na moju mastnú tvár by možno sadla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám kúpené už tretie balenie :) Spolu s Neem práškom a prachovými maskami je mojím pomocníkom.

      Odstrániť
  3. Mne Tarika vobec nepomohla :/ Neuskodila, ale ani zazrak do 10 dni, ako je uvedene na obale, sa nestal. Pokial je problem niekde v tele, tak vyrazky vyjdu na povrch stale. Minimalne u mna to plati a myslim, ze vacsina "trpiteliek" bude suhlasit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda. Ja mám histamínovú intoleranciu, ak zjem zakázanú potravinu, ani svätená voda mojej pleti nepomôže :(

      Odstrániť
    2. Skús tvaroh a ľanový olej to pomáha zvnútra,keď to dáš do googlu tak ti nájde stránky kde sa o tom píše, ja mám akné už roky a teraz sa mi celkom zlepšila pleť

      Odstrániť
    3. Ešte jeden dodatok, ak je to podmienené hormonálne tak pomôže len hormonálna liečba, ale tieto prírodné produkty aspoň zmierňujú následky vyditeľné navonok

      Odstrániť
  4. ahoj mam problem s ake už najme 10 rokou neviem si radi choim do kožnej skušal som hocujae mastički a nič npomahlo :( zlepšlo sa to a po stupne času potom sa to zhoršilo :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akné nie je len o pleti, ale aj o tom, ako sa cítiš a v akom stave je tvoj organizmus. Je to omnoho zložitejšie ako by sa mohlo zdať.

      Odstrániť
  5. Super recenzia, mne bylinný prášok tarika akné veľmi pomohol s vyrážkami. A to keď som prišiel k doktorovi tak mi hneď naordinoval antibiotiká. Niekedy je fakt lepšie siahnuť po prírodnej liečbe akné. Tu je tiež dobrá recenzia Tarika Akné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s akné u lekára nebola :) Pomohla mi prírodná kozmetika a zmena štýlu života.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe