Essence - Dlhotrvácny rúž na pery

13:26

Čím som staršia, tým mám radšej rúže, ktoré striedam s leskmi na pery, väčšinou podľa nálady :) Nikdy som nezvykla používať červené a výrazné rúže, pretože som si myslela, že ku mne sa veľmi nehodia. Už som zahodila aj tento komplex a veselo používam aj tmavé :) Mojou najväčšou láskou sú však lesky a rúže ružovej farby a rôzne zlaté až hnedé odtiene. Nedávno priniesla Essence nové odtiene dlhotrvácneho rúžu a objavila som tam odtieň Dare to be Nude! 

Rúž je v čiernom obale



Má krásnu, sýty farbu

Po prvom použití sa stal mojím miláčikom!

Essence - Dlhotrvácny rúž na pery

Rúž som si kupovala, keď sa objavili novinky Essence a Catrice. Pri výbere farby som dlho neváhala, pretože ružových mám doma požehnane a červený som vtedy tiež mala konečne kúpený. Tento Nude odtieň mi padol do oka hneď. Rúž je v elegantnom, čiernom obale, len farebný pásik na ňom vám napovie, akej farby je rúž. No, ako som už povedala, je to  hnedá farba, nie je tmavá, ale pekne zvýrazní pery, sú krásne matné.

Farba je intenzívna, sýta.  Rúž má  krémovú konzistenciu, ľahučko sa kĺže po perách, ktoré sa po jeho použití naozaj nevysušujú, chráni ich pred veterným i chladným počasím a vydrží na nich hodiny, teda, za predpokladu, že nejete alebo nepijete, lebo na pohári si jeho otlačok nájdete :) Ja sa maľujem ráno, potom cestujem do Nitry a najem sa až neskôr, takže viem, že tie 3-4 hodiny vydrží na perách určite, lebo potom už od hladu nevidím a musím sa najesť :). 
Kúpite ho za 2,49 eur.

Z Essence mám momentálne dva rúže

Rúž Dazling Beige

Rúž Dazling Beige

Tento rúž som si kupovala vo výpredaji, lebo sa mi páčila jemná béžová farba. Rúž je vo farebnom balení, kde je priesvitný prúžok, vďaka ktorému vidno farbu rúžu. Rúž má príjemnú, sladkú vôňu, ktorú ale pri nanášaní na pery necítiť. Môj odtieň je veľmi nežný, telový s jemnými trblietkami, ľahko sa na perách rozotiera  a krásne vyzerá. Výdrž je o niečo slabšia ako pri dlhotrvácnom rúži, ale myslím si, že to nie je nejaká prekážka, lebo vďaka malému baleniu ho možno mať neustále pri sebe, vmestí sa aj do malinkej kabelky. Vo výpredaji stál okolo eura.

Máte radšej lesky alebo rúže? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja mám radšej rúže než lesky, zajtra sa chystám do DM-ky a chcem si kúpiť nejaký rúž od essence :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám radšej rúže, uplne ich milujem..oba tieto mám, nepoužívam ich najčastejšie lebo rúžov mám veľmi veľa ale sú super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten bledší už nemám, ale ten nude áno a strážim si ho, aby sa mi neminul :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe