Babé - Stop AKN hĺbkovo čistiaci gél

16:42

Pri mastnej a problematickej pleti je čistenie nevyhnutné. Odporúča sa ráno i večer pleť dôkladne, šetrne očistiť, aby sa predchádzalo vzniku nových problémov a liečili sa ranky, vyrážky či fliačiky. Nájsť si vhodný prípravok je veľmi dôležité, lebo nie každému vyhovuje ten istý. Doteraz si pamätám, ako som si na radu jednej kamarátky kúpila peeling a mala som naň takú alergickú reakciu, že som týždeň používala len obyčajnú vodu a mydlo :) Dnes je ponuka výrobkov naozaj pestrá a niečo podobné sa mi už nestalo. V tomto príspevku vám predstavím hĺbkovo čistiaci pleťový gél, ktorý používam asi 2 týždne a odvtedy sa mi na tvári neobjavil nijaký nechcený votrelec. 

Mala som 3 vzorky



Zloženie

Plné balenie má 200 ml


O výrobku si môžete prečítať:

     "Jemne čistiaci gél s účinnými látkami, dodáva na celý deň pocit čistoty a komfortu. Predchádza a zjemňuje jazvy vzniknuté po akné. Reguluje činnosť tukových žliaz. 
Má antiseptické, antibakteriálne a mierne odlupujúce účinky. Upokojuje pokožku, znižuje zápal.

Naneste ráno a večer na mokrú pleť a na krk, potom prstami vmasírujte gél do pokožky. Dôkladne opláchnite a osušte pleť.

Zložky:
Cytobiol Bardane (cink PCA, Bardane, Biotin) 2%
Kyselina salicylová 0.2%"

Keďže na jedno použitie stačí len malé množstvo gélu, balenie vydrží dlho. Gél je priesvitný, riedky, ale veľmi nesteká, čo je veľká výhoda (aspoň ho nemusím hľadať v umývadle či na tričku). Má príjemnú, sladkú vôňu, ktorú ale neviem bližšie priblížiť. Je jemná, nevtieravá a pri umývaní vôbec neprekáža. Aj malé množstvo gélu dobre napení, ja používam takú hubku na čistenie pleti, na ňu si dám kvapku gélu, pridám vodu a krúživými pohybmi si umývam tvár. Vytvorí sa jemná pena, ktorá šetrne čistí pleť. Používam ho večer na odlíčenú pleť, ráno väčšinou stíham len pleťovú vodu použiť, ale priznám sa, o to viac sa teším na večerný rituál čistenia :) Po prvom použití som viditeľné zmeny nevidela. Pleť pôsobila čisto a bola matná, ale iné zmeny som nevidela. No na druhý deň som si všimla, že začervenané miesta sa zmenšili, ranka menej bolí, zobudila som sa síce s lesklou pleťou, ale len na nose (inak som zvyknutá na mastnú T zónu). Po týždni sa mi nevyhodila žiadna nová vyrážka, červené fliačiky po vyrážkach sa hoja lepšie, dokonca aj tie, ktoré sú staršie ako dva mesiace, konečne trochu vybledli a pleť je dlhšie matná. Samozrejme, po géle ešte použijem pleťovú vodu a ľahký krém, takže pleť je čistejšia, jemná na dotyk a hydratovaná.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • nie úplne riedka konzistencia
  • stačí h málo na jedno použitie
  • pleť je po použití čistejšia, matná, zamedzuje vzniku nových vyrážok a lieči staré
  • neštípe v očiach ani v rankách
Mínusy:
  • neporadil si s mojimi čiernymi bodkami na nose (ale inde áno). No s nimi ťažko bojuje veľa prípravkov, takže musím ešte hľadať nejaký len na môj nos :)
Na http://www.eventuspharma.sk kúpite 200 ml čistiaci gél   za 10,46.

Poznáte značku Babé? Aké s ňou máte skúsenosti?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Na čierne bodky na nose má BABÉ aj peeling, kotrý na rozdiel od alergizujúcich je na jemnej báze, teda nespôsobí začervenanie.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe