Bioderma - Sébium H2O

20:17

Bioderma bola mojou úplne prvou spásou, keď ma na vysokej škole potrápila moja pleť, ktorá sa rozhodla vrátiť do pubertálnych čias a na čele sa mi objavili nezvaní votrelci. Bioderma mi veľmi pomohla,  z rady na mastnú pleť som postupne skúsila všetky výrobky a dnes by som vám povedala o jednom, ktorý som si kúpila už nespočetne veľakrát a používa  ho celá moja rodina :)

Malý a veľký kamarát :)



Vybrať si môžete z 250 ml a 500 ml balenia

Balenie nemá pumpičku na dávkovanie

O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Pleťová voda (micelárna voda) na každodenné čistenie zmiešanej, alebo mastnej pokožky.Pleťová voda Sébium H2O je obohatená o čistiace aktívne zložky, ktoré čistia pokožku hĺbkovo a regulujú tvorbu mazu. Patentovaný komplex, Fluidactiv®reguluje kvalitu kožného mazu.Navlhčite vatový tampón pleťovou vodou Sébium H2O a vyčistite tvár. Opakujte, kým tampón neostane čistý.Po použití vody Sébium H2O nie je potrebné oplachovanie, ale je nutné šetrné vysušenie. Zľahka sa dotýkajte tváre čistým bavlneným uterákom.Pleťová voda (micelárna voda) na každodenné čistenie zmiešanej, alebo mastnej pokožky.Pleťová voda Sébium H2O je obohatená o čistiace aktívne zložky, ktoré čistia pokožku hĺbkovo a regulujú tvorbu mazu. Patentovaný komplex, Fluidactiv®reguluje kvalitu kožného mazu.Navlhčite vatový tampón pleťovou vodou Sébium H2O a vyčistite tvár. Opakujte, kým tampón neostane čistý.Po použití vody Sébium H2O nie je potrebné oplachovanie, ale je nutné šetrné vysušenie. Zľahka sa dotýkajte tváre čistým bavlneným uterákom.



ZloženieWATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE , ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM)."

Pleťová, alebo tiež micelárna, voda je balená v plastovom obale, vybrať si môžete 500 ml alebo 250 ml balenie. Nemá pumpičku na dávkovanie, ale aj v lekárňach som videla balenie, ktoré má také čosi milé na dávkovanie, stačí na to položiť vatový tampón, stlačiť a hotovo :) Ale nevadí, pumpička rozhodne nechýba. Pleťová voda nemá nejakú zvláštnu vôňu, je len jemne parfumovaná a ja som si na ňu už veľmi zvykla. Používam ju na odličovanie a niekedy ako posledný krok pri čistení pleti. Je vhodná aj na odličovanie oči, lebo v nich neštípe a poradí si aj s maskarou či očnými linkami. Make up odstraňuje perfektne a pleť je po jej použití čistá a svieža. Používam ju aj ako posledný krok pri čistení pleti, po použití peelingu a čistiaceho gélu, potom už len nanesiem krém a spokojne sa obzerám v zrkadle :) Pleť je čistá, zmatnená a pôsobí sviežo. Nedráždi, neštípe v rankách a pleť je po jej použití hladká. 

Plusy:
  • vybrať si môžete z dvoch balení, 250 ml a 500 ml
  • príjemná vôňa
  • pleť nedráždi, neštípe v očiach ani v drobných rankách na tvári
  • vhodná na odličovanie aj na čistenie pleti 
  • pleť je po jej použití čistá, matná a svieža
Mínusy:
  • jediným mínusom sa môže zdať cena, ale občas sa dá kúpiť 1+1 zadarmo (raz som tak mala doma 2 litre pleťovej vody), prípadne nedávno bola akcia, ak si kúpite nejaký krém z rady Sébium, dostanete 250 ml pleťovú vodu zadarmo. Akcie sú neustále, treba to len sledovať :)
Pleťovú vodu kúpite na http://www.pilulka24.sk, kde 500 ml stojí 15,88. V rámci vernostného programu platí, že ak si kúpite 6 produktov, jeden získate zdarma :)

Máte svojho obľúbenca z rady Sébium? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Používam ju asi pol roka, kúpila som ju v akcií 1+1, 2x 500ml. Vystačí mi asi aj nabudúci rok, ale zmeny som bohužial zatial nepostrehla. Ale krémy sú úžasné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa ja najlepšia na odličovanie, lebo je k pleti jemná a neštípe, ale ja ju bežne používam aj na záver čistenia pleti. Ja mám najradšej Pore Refiner :)

      Odstrániť
    2. Aj ja ho mám najradšej, pod make up nesmie chýbať. Mám mastnú pleť, veľmi mastnú a jedine ich krámy mi pomáhajú. Vyskúšala som aj global, na noc a ráno som nemala mastnú pleť, to bol šok :)

      Odstrániť
    3. Presne tak, vždy ho používam pred líčením, neviem bez neho existovať :) Ten som ešte neskúšala, ale možno si ešte urobím radosť a kúpim si ho :)

      Odstrániť
  2. Túto micelárku som používala veľmi rada, páči sa mi jej vôňa a veľmi dobre sa s ňou odličuje. Akurát škoda tej vyššej ceny, ale občas si ju doprajem, pretože je proste super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda,cena je vyššia,preto si ju kupujem len keď je v akcii 1+1 zadarmo :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe