Essence - Penový make up soft touch

15:54

Za málo peňazí veľa muziky! Aj to by sa dalo povedať o make upe, o ktorom vám teraz napíšem pár slov :) Make up som začala používať až na strednej škole, niekedy v druhom ročníku, lebo sa mi veľmi páčil starší spolužiak a tak som chcela zamaskovať všetky nedostatky, ktoré ma v puberte trápili. No, spolužiak sa mi zo života vytratil, ale láska k líčeniu ostala :) Vyskúšala som desiatky make upov od rôznych značiek väčšinu by som si viac nekúpila, väčšinou boli drahé a výsledky nepostačujúce. A raz, ani neviem z akého popudu, som na internete kúpila make up od Essence, penový, zmatňujúci, za super cenu.

Musela som Vám sem dať takúto peknú fotku, lebo ja už mám doma len prázdny obal



O výrobku si môžete prečítať:

      "Rada penových make-upov je na jar rozšírená o 2 nové odtiene. ich veľmi jemné penové zloženie ti vykúzli hladkú, prirodzenú a zmatnenú pokožku a pritom pokožka môže aj naďalej voľne dýchať. v ponuke v 5 odtieňoch."

Keďže som ho kupovala na internete, mala som obavy, či som sa trafila do odtieňa, ale nakoniec som bola naozaj spokojná, trafila som sa :) Make up má 16 gramov a je v sklenom, trochu ťažkom a nepraktickom obale. Je pekný, ale keď máte málo make upu, ktorý ostane v záhyboch, ide trochu ťažšie von. Vždy som tam naskladala hubku na nanášanie make upu, ale obyčajne som ju len celú zacapkala. Make up je veľmi ľahký, trošku hustejší akoby som pri penovom make upe čakala, ale nevadí, dobre sa rozotiera a nerobí fľaky. Priznám sa, pri prvom otvorení ma chytila menšia panika, lebo make up pôsobil oranžovo. No po nanesení sa pleti akoby prispôsobil a spolu s púdrom pôsobila pleť pekne, prirodzene. Krytie je stredné, s fliačikmi si poradil, ale červené miesta okolo vyrážok alebo kruhy pod očami boli nad jeho sily. Keď som tieto miesta prepudrovala, bolo to o niečo lepšie, no i tak som ho používala skôr v čase, keď nebolo veľmi čo prekrývať. Pleť je po jeho použití hladká, zmatnená a zjednotená, vždy ho ešte prepudrujem a výsledok je celkom dobrý. Výdrž nie je úplne najlepšia, ale tých 5-6 hodín (v spojení s podkladovou bázou a púdrom) vydrží obstojne, potom sa T zóna leskne a začína sa hromadiť v jemných linkách a vráskach, treba ho opraviť. Na celý deň by som si ho asi nedala ( do školy, keď som tam neraz 10 hodín), ale rada som ho použila, ak som šla cez víkend niekam na prechádzku, na kávu, alebo som čakala návštevu a chcela som vyzerať k svetu :) 

Plusy:
  • ľahký make up, ktorý nechá pleť dýchať, nezaťažuje ju, netvoria sa pod ním nové vyrážky
  • stredná krycia schopnosť, prekryje fliačiky aj menšie nedokonalosti
  • pleť je jemná, zjednotená a zmatnená
Mínusy:
  • zlý tvar obalu, keď je menej make upu, ťažšie sa dostáva von
  • výdrž je trochu slabšia, ale ak niekam nejdem naozaj na celý deň, make up použijem rada
Make up som našla na internete v dvoch obchodoch:
Penový make up kúpite za 3,89 (prípadne za 3,99).

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe