Nivea - Osviežujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect

18:30

Pred nejakým časom som vám písala o upokojujúcej čistiacej pene pre citlivú pleť od Nivey (prečítať si o nej môžete TU). I keď nebola zlá, hlavnou výčitkou bola nesmierne napnutá pleť, ktorú som mala po každom použití a pomohla mi len hrubá vrstva krému. Keď som ju minula, potešila som sa, lebo som mala kúpenú aj osviežujúce penu pre normálnu a zmiešanú pleť a konečne som ju mohla začať používať. Trochu som sa bála, či s ňou nebudem mať podobné problémy ako s tou prvou, ale na moje milé prekvapenie problémy neboli.

Pleťová pena má 150 ml




Pumpička na dávkovanie

O výrobku si môžete prečítať:


     "NIVEA Osviežujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect obohatená o vitamín E a aktívnu látku HYDRA IQ účinne čistí pleť do hĺbky. Je špeciálne vyvinutá pre potreby normálnej až zmiešanej pleti.
AKO FUNGUJE
Hĺbkovo čistí a zároveň pleť hydratuje. 
Nadýchaná pena s decentnou vôňou premení bežné čistenie pleti na príjemný zážitok. 
Osviežujúce zloženie vitalizuje pleť. 

VÝSLEDOK: Vaša pleť bude hĺbkovo vyčistená a svieža

Po aplikácii zloženie okamžite napení.
Penu nanášajte končekmi prstov na tvár, krk a dekolt.
Jemne vmasírujte krúživými pohybmi smerom hore a opláchnite vlažnou vodou.
Vynechajte citlivú oblasť okolo očí."


Pleťová pena je v plastovom obale s praktickou pumpičkou na dávkovanie. Po stlačení získate bohatú penu, ktorú krúživými pohybmi vmasírujete do pokožky. Vôňa je celkom príjemná, niečo mi veľmi pripomína,len ešte neviem, čo :) Penu som najskôr skúsila na umývanie pleti. Po odlíčení som naniesla penu a čakala, či bude moja leť po jej použití napnutá. A nebola! To je zásadný rozdiel medzi ňou a upokojujúcou penou. Aj keď som sa nenakrémovala, pleť bola svieža a jemná na dotyk. Mala by pleť aj čistiť, no to som si po jej použití nevšimla,  nijaká zmena nenastala. Pleť bola sviežejšia, ale nič iné som si nevšimla. A to bol dôvod, prečo som sa penu rozhodla používať na odličovanie. Na oči používam momentálne hydrofilný olej a na pleť striedavo micelárne vody alebo gély/peny. Make up pekne odstránila a pleť osviežila, bola pripravená na ďalší krok ( či už masku, peeling, pleťovú vodu).  Jej veľkou nevýhodou ale je, že strašne štípe v očiach. V rankách po vyrážkach nie, ale v očiach hrozne, preto si treba dať pozor, aby sa tam nedostala, lebo keď sa mi to stalo prvý raz, oko ma štípalo tak, že som ho nedokázala otvoriť. 

Plusy:
  • ľahká pena, neštípe v rankách
  • pleť je svieža
  • dobre sa s ňou odličuje make up
Mínusy:
  • hrozne štípe v očiach
  • po jej použití som si nevšimla výraznejšie čistú pleť
Pleťovú penu kúpite v drogériách alebo na internete, kde sa cena pohybuje od 4,4.

Mali ste už túto penu? Ako ste s ňou spokojní? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Veľmi ma pálili oči a niekedy aj po vypláchnutí čistou vodou tento pocit pretrvával.

      Odstrániť
  2. ooch treba davať pozor na oči teda ked je pisane že treba vynechať oči ale samozrejme sa to niekedy nepodari ešte som si ju nekupila ale pozerala som po tychto penach:) si teda ešte rozmyslim či si ju niekedy kupim:) Pekny blog davam follow a pozyvam ťa na môj www.aj-ro-na.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ono vyhnúť sa dá, len keď som ju zmývala, niekedy sa dostala spolu s vodou do očí a vtedy veľmi štípala :) Ďakujem, aj tvoj blog je zaujímavý :)

      Odstrániť
  3. Já s touto pěnou nemám žádný problém a v očích mě vůbec neštípe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dosť individuálne, moja sestra ju musela prestať používať, lebo po každom použití ju pálili oči. Niekomu vyhovuje, niekomu nie. Mne nesadla, ale iné Nivea výrobky sú super :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe