Weleda - Brezový telový peeling

17:46

O brezovom oleji na celulitídu od Weledy som vám písala v novembri (prečítať si o ňom môžete TU). Bola som s ním veľmi spokojná (hovorím v minulom čase, lebo som ho minula), pretože pokožka bola po jeho používaní pevná, pružná a prejavy celulitídy pomaly mizli. Netreba však zaspať na vavrínoch, o pokožku sa treba starať stále, aby sa mi nevrátila. S olejom som dostala aj telový peeling. Spočiatku som ich používala spolu, lebo tvorili zohratú dvojicu, ale potom som ho založila v poličke a zabudla naň. Ešteže som sa dala do vianočného upratovania a tento poklad zasa našla :)

Peeling má 150 ml



Peeling má jemné perličky



O výrobku si môžete prečítať:

      "Peeling s pH priateľským pokožke ju zjemňuje a vyhladzuje mimoriadne šetrne. Jemné voskové perličky z karnaubského a včelieho vosku povzbudzujú masážou mikro-cirkuláciu bez traumatizovania pokožky, odstraňujú odumreté a chránia vitálne bunky. Pleť získa okamžite hodvábny nádych, ostane jemná a hladká. Znášanlivosť peelingu je potvrdená dermatologicky. Bez zložiek na minerálnej báze.

Zloženie (úplná deklarácia): 
voda, cukrový tenzid, sezamový olej, alkohol, mytieaktivujúca aminokyselina, včelí a karnaubský vosk,hydrogenovaný ricínový olej, olej z marhuľových jadier, glycerín, zmes prírodných éterických olejov, karagénan, výťažok z brezových listov, koreňa listnatca a listov rozmarínu, xantán, kyselina mliečna"

Balenie 150 ml je menšie, ale praktické, vmestí sa do poličky i cestovnej tašky a nikde nezaberie veľa miesta. Obal je plastový, takže keď bude peelingu len na dne a nebude sa dať vytlačiť, obal rozstrihnem a dostanem von všetok peeling. Má veľmi sviežu a príjemnú vôňu, mne príde úplne citrusová, kyselšia, ale stále pekná, prevonia pokožku i vzduch v kúpeľni. Navodí takú pohodu a osvieži telo i myseľ. Konzistencia je krémová, ale nie úplne hustá, nesteká. Pred použitím peelingu sa striedavo sprchujem teplou a studenou vodou a potom krúživými pohybmi rozotieram peeling na problematických partiách.  K pokožke je jemný, veľmi šetrne odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje pokožku, po jeho použití je hodvábne jemná na dotyk. I keď je sám peeling dôležitý, sám nestačí a preto naň treba naniesť aj výrobok určený na boj s celulitídou, ako som už spomenula, spolu  s brezovým olejom sú zohratá dvojica, pretože olej znásobí účinky peelingu, ale ak nemáte radi oleje, siahnite radšej po kréme či géle, tie mám v  zime radšej, lebo rýchlejšie vsiaknu do pokožky. 

Plusy:
  • praktické balenie
  • príjemná, svieža vôňa
  • pokožka je po jeho použití vyhladená, je jemná a hladká
Mínusy:
  • mínusy som nenašla, jediným je len to, že ja mám radšej cukrové peelingy, prípadne také hrubozrnné, lebo výraznejšie obrúsia pokožku a menej mi zarastajú chĺpky. Tento peeling je jemnejší, čo samozrejme nie je nevýhoda. 
I keď je peeling jemnejší než na aké som zvyknutá a aká preferujem, môžem ho odporúčať všetkým tým, ktorí bojujú s celulitídou alebo preferujú peelingy s jemnými čiastočkami. Na stránke http://eshop.weleda.sk ho kúpite  za 8,35.

Aké peelingy máte najradšej? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vyzerá to úžasne :) Už dlho som premýšľala nad Weledou, mám rada prírodnú kozmetiku. máš super blog :)
    http://oodla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím, že je jemnejšieho charakteru a tiež mám radšej trochu hrubozrnejšie peelingy, no tento krásne vonia a skutočne je pokožka pekne jemná a vyživená. V rámci celulitídy to neviem ešte posúdiť, kedže ho používam zatiaľ krátko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne zase vyhovujú jemnejšie peelingy, práve kvôli citlivejšej pokožke. Častice v peelingu sú naozaj veľmi šetrné a pokožku nepodráždia a nezostane tak suchá ako sa mi to stávalo pri iných produktoch tohto typu. Aj mne príde vôňa príjemne citrusová :) Teraz som si kúpila aj brezovú očistnú kúru, teším sa ako ich spolu vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tak vyhovujú soľné peelingy s olejovou zložkou, výborne hydratujú a štípu ma len ak mám nejakú ranku. Ale inak sa stále rada pozerám po tých drsnejších, lebo mi trošku viac pomôžu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe