Herbaphoria - pleťová maska, ktorá vás nesklame

17:26

Pred pár rokmi začala Soaphoria ponúkať aj masky a čističe na tvár. Vtedy som si musela aspoň jeden zaobstarať :) Nebolo to zlé, ale pár mínusov tam bolo. Odvtedy ale pretieklo veľa vody v potoku a zmenil sa nielen obal, ale aj konzistencia a zloženie. Preto som zasa musela aspoň jednu vyskúšať. Váhala som medzi Herbaphoriou alebo Chillophoriou, lebo obidve by mali byť vhodné na moju zmiešanú pleť. Nakoniec vyhrala Herbahoria. Maska a čistič je niečo, čo by u vás doma nemalo chýbať, ak si pleť potrebujete dôkladne vyčistiť a rozžiariť.

Maska a čistič Herbaphoria

Maska a čistič Herbaphoria od Soaphoria

Herbaphoria od Soaphoria

Maska a čistič Herbaphoria od Soaphoria zloženie


Maska a čistič Herbaphoria obsahuje samé dobré veci. Zelený íl, biely íl a bentonitový íl sú zárukou dôkladného vyčistenia, detoxikácie a zmatnenia pleti. Vyťahujú nečistoty a čierne bodky, preto masky s ich obsahom vyhľadám a používam minimálne raz týždenne. Bonusom sú bylinky ako rozmarín lekársky,  žihľava dvojdomá, harmanček pravý  a šalvia lekárska. Maska a čistič je na báze rastlinného glycerínu v spojení s vybranými bylinnými práškami, ílami, organickými a esenciálnymi olejmi. Práve toto všetko cítiť. Po otvorení vás ovanie svieža bylinková vôňa, ktorá v sebe nesie jar na lúke.

Obsah je až 150 ml, radí sa tak k tým väčším produktom. Obal je plastový, pevný, s jednoduchou bielou etiketou. Aj keď nemôžem povedať, že v tomto prípade obal predáva, ujde. Pôvodný sklený obal bol podstatne zaujímavejší, ale v ňom maska asi menej vydržala. Hustá zelená masa vyzerá... síce pokazene, ale vôbec to tak nie je :) Je veľmi hustá a najlepšie je nanášať ju štetcom. Mám pocit, že s ním je to nielen rýchlejšie, ale maska sa tak dá rozotrieť v tenučkej vrstve. Keď ju nanášam, mám pocit, akoby bola mazľavá, ale na pleti drží dobre, nesteká a akoby ani neschla. Či ju máte 10, 15 alebo 30 minút, vyzerá stále rovnako.

Na pleti ma vôbec neštípala, nezanechávala ju červenú a nespôsobila ani pocity pnutia. Ako maska sa odporúča používať raz alebo dva razy týždenne. Pôsobiť ju nechávam okolo 15 -20 minút, podľa toho, koľko mám času. Popri tom sa snažím relaxovať, pustím si hudbu alebo len tak si čítam knihu. Potom ju umývam hubkou a vlažnou vodou. Ide to tak rýchlejšie, pretože maska na tvári celkom dobre drží. Po umytí je pleť úplne čistá, jemná, upokojená a žiari. Póry sú čistejšie a stiahnuté, začervenané miesta redukuje a v prípade zápalu pomáha pokožku regenerovať. Tiež nemôžem povedať, že by bola po umytí vysušená alebo podráždená. Naopak, je ako vymenená.

V prípade, že by ste ju chceli používať denne, môžete. Ako čistič je vhodná aj na denné použitie. Na navlhčenú pokožku nanesiete trochu zelenej voňavej masy, pokožku vyčistíte krúživými pohybmi. Necháte chvíľku pôsobiť a umyjete. Po použití Herbaphorie je ideálne použiť ešte pleťovú vodu (kvetovú, tonizačnú, len nech neobsahuje alkohol, ktorý zbytočne vysušuje) a nakoniec pleťový krém. Výsledkom je úplne jemná, čistá a žiarivá pleť. Je to vynikajúci výrobok, ktorý sa dá kúpiť v troch variantoch. Ten jeden na mňa ešte stále čaká.

Plusy:
  • Dobrý obal
  • Príjemne vonia
  • Hustá konzistencia
  • Dobré zloženie
  • Vhodné na denné použitie ako čistič, ako maska 2 – 3 razy týždenne
  • Nedráždi, nevysušuje, nespôsobuje pnutie
  • Veľmi dobre pokožku čistí, odstraňuje nečistoty a čierne bodky, zjemňuje ju, rozjasňuje, regeneruje
Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete v eshope Notino.

Mali ste niektorú masku od Soaphorie? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Asi skúsim aj tú, Herbaphorie sa neviem nabažiť, ale všetky tri vyzerajú super :)

      Odstrániť
  2. Milujem ju, je to asi najlepšia maska, akú som kedy mala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V mojom rebríčku je vysoko :) Veľmi dobre namiešaná je, preto tak krásne čistí pleť.

      Odstrániť
  3. Tak ta vypadá hodně dobře, produkty od téhle značky mám ráda a považuje je za opravdu kvalitní a účinné :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe