Snehulienka

18:56

Nebolo to tak dávno, čo som prvý raz videla delenie šampónov podľa toho, či sú vhodné na svetlé alebo tmavé vlasy. Ako som sa dočítala, niektoré látky môžu vlasy prirodzene zosvetľovať, kým iné ich stmavia. Preto je dobré vedieť, čo kupujem, aby som náhodou nezostala prekvapená z výsledkov :) Tuhé šampóny preferujem už zopár rokov a stále hľadám nové, nevyskúšané, neopozerané, aby som mohla skúsiť, porovnať a v prípade spokojnosti sa k nim zasa vracať. Mám rada kozmetiku, ktorá niečím vyčnieva z davu. Je iná, nevšedná. Vďaka tomu okúzľujúca. Väčšina tuhých šampónov je menších a guľatých. Snehulienka je iná. Lebo vyzerá ako tehlička. Nie zlatá, ale bylinková.

Mydlárna Šafrán tuhý šampón Snehulienka


Mydlárna Šafrán tuhý šampón Snehulienka zloženie

 tuhý šampón Snehulienka

Mydlárna Šafrán

Mydlárna Šafrán tuhý šampón

Mydlárna Šafrán tuhý šampón Snehulienka

Mydlárna Šafran ponúka krásne mydielka, šampóny, šumivé gule alebo soli do kúpeľa. Malá rodinná firma vyrába prírodnú kozmetiku pre potešenie zmyslov. Podľa toho, čo som doposiaľ videla, sa im to naozaj darí. Snehulienka je jedným prekvapením za druhým. Okamžite udrie do očí tvar. Šampón vyzerajúci ako tehlička zlata (byliniek) sa celkom odlišuje od každého šampónu, ktorý som mala a veľmi sa mi to páči. Dobre sa ukladá do mydlovničky a je takým príjemným oživením. Mám pocit, že podstatne lepšie  po použití schne a rozhodne sa nerozpadne.

Balený je v plastovom obale s peknou etiketou. Obal mi nie je úplne po vôli, viac by sa mi páčil papierový, ale podelila som ho do košov na plasty aj papier. Prvý dojem bol fantastický. Vonia neskutočne krásne. Sviežo, mentolovo, úplne nádherne. Energizujúca vôňa je to pravé orechové a jemne chladivý pocit osvieži aj pokožku. Jediným menším problémom bolo zvyknúť si na atypický šampón v ruke. Trvalo to prvé dve, možno tri použitia, potom som už vedela, ako na to. Našťastie, vynikajúco pení, takže sa s ním umýva dobre a celkom rýchlo. Vytvorí hustý krémovú penu. Bála som sa troch vecí:
  • Že vlasy sa môžu byť mastné, lebo obsahuje oleje. Omyl! Vlasy sa mi vôbec nemastili, naopak, boli krásne, vzdušné a zdravo sa leskli
  • Že vlasy budú tvrdé a ťažké. Podobný šampón inej značky mi spôsobil vrásky, lebo vlásky som mala tvrdé ako drôty a ani kondicionér veľmi nepomohol. Tento je úplne iný. Vlasy sú síce trošku drsnejšie, ale vôbec nie sú ťažké. S trochou kondicionéru sú rovnako jemné a ľahké ako s použitím akéhokoľvek iného tuhého šampónu. Ďalší neopodstatnený strach, Snehulienka je jednoducho samé milé prekvapenie.
  • Že môj ekzém sa so šampónom neskamaráti. Aj prírodné šampóny mu občas prekážajú a dopredu nikdy neviem, či ho miniem alebo budem musieť hľadať náhradu. Nič také sa nestalo. Pokožku nepodráždil, ekzém sa nezmenil a svrbel rovnako.
Jeho používanie ma veľmi baví. Vďaka krásnej vôni, ktorá zaplní celú kúpeľňu, je to radosť. Vlasy treba vždy dôkladne opláchnuť, aby neostali mastné a veľmi ťažké. Skúsila som ho aj bez masky a kondicionéru. Vlasy sa nečesali zle, no ďalší raz som už bez kondicionéru nepokračovala. Je to aká istota, že si pri česaní nevyšklbnem viac vlasov ako by mi bolo milé. Po použití šampónu sú vzdušné, pekne sa lesknú a dobre sa upravujú. Skvelé je aj to, že Snehulienka má 150 gramov a nestojí ani 6 eur. Na pár mesiacov tak máte pokoj od nákupov. Keď uschne, odložím ho do poličky a nemení sa. Nemäkne, nerozpadáva sa, je stále rovnako super. Nemám mu čo vytknúť, lebo je tak správne vyvážený a nesklamal. Trochu som sa ho bála, ale nakoniec sa nič  z toho nenaplnilo. V ponuke je aj šampón pre svetlé typy vlasov, ktorý by mohol potešiť zasa blondínky. Palec hore!

Plusy:
  • Pekný, nevšedný tvar
  • Krásna vôňa
  • Vhodný pre mužov aj ženy s tmavými vlasmi
  • Dobre pení
  • Sprvu nezvyk, ale dobre sa s ním pracuje
  • Vlasy pekne umyje, sú lesklé, nelámu sa, nie sú úplne jemné, ale aj tak vyzerajú vynikajúco
  • Nedráždi vlasovú pokožku
Mínusy:
  • treba si len zvyknúť na iný tvar
Nájdete ho v eshope Od ženy k žene za 5,90 eur.

Zapáčila sa vám táto tehlička? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mám podobné produkty také moc ráda, ale s tuhým šampónem ještě zkušenost nemám. Možná by to stálo za zkoušku, moje vlasy už nic zhoršit nemůže :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, určite vyskúšaj nejaký tuhý šampón :) Na začiatok si vyber nejaký menší, aby si videla, ako účinkuje, napríklad Naviu alebo Ponio a určite budeš veľmi spokojná :) Tieto šampóny vlásky výborne vyživujú a sú jemné, ľahké a nevysušujú sa :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe