A-Derma - Dermalibour krém

21:17

Drobné nehody sa nám stávajú bežne (teda minimálne mne určite). Rezné ranky, popáleniny, lišaje, pokožka podráždená holením či nesprávne použitou kozmetikou - to všetko dokáže znepríjemniť život. Keďže ja sa bežne borím s nejakou ranou alebo škrabancami (moje mača sa chce vždy najviac hrať o štvrtej ráno a keď ma chce zobudiť, len hryzne:)), už dlhšie som hľadala krém, ktorý by pokožku upokojil a urýchlil hojenie. A tak som našla krém Dermalibour od A-Dermy.

Reparačný krém



Krém má 50 ml

Hojí, uzdravuje, upokojuje

Krém je v kovovej tube

A-Derma - Dermalibour krém


Krém mi poradila ešte minulý rok lekárnička, keď som ju prosila o radu, aký krém by urýchlil hojenie raniek po vyrážkach, ktoré mi hojne ostávali po tvári a tiež by upokojil pokožku, ktorá sa pomaly hojí. Odporučila mi Dermalibour krém a ja som si ho na jej radu kúpila. Jedná sa o hustejší krém v tube, ktorý má 50 ml. Krém je bez výraznej vône, mne pripomína nejakú bylinku, ale rozhodne nie je vôňa nepríjemná alebo rušivá. A naviac, hneď po nanesení ju nie je cítiť.

Aký je A-Derma - Dermalibour krém?

Je dosť hustý, ale ak si nanesiete hrubšiu vrstvu na postihnuté miesto, vplyvom telesnej teploty zmení konzistenciu, pripomína skorej telové mlieko. Ak si natriete tenkú vrstvu, krém sa rýchlo vpije do pokožky a nezanecháva na nej mastný pocit, hneď sa možno obliecť bez strachu, že si zašpiníte oblečenie. V prípade hojenia raniek som si všimla výsledky asi po týždni používania. Boli bledšie, pokožka sa pomaly hojila. Do asi dvoch mesiacov nebolo po fliačiku ani stopy, pokožka sa úplne zahojila. Tento krém som používala aj na hojenie oparu na pere, hojil sa kratšie než týždeň a neostala po ňom žiadna jazva (občas na pokožke ostanú fľaky, ale postupne miznú), rovnako aj na kútik (vtedy samozrejme treba zvýšiť prísun B vitamínu) i na hojenie raniek na ruke (rezných rán i škrabancov).

S čím pomôže?

Osvedčil sa aj pri hojení väčších rán ako lišaj. Po odpadnutí chrasty treba dvakrát denne naniesť krém na postihnuté miesto, zredukuje sa pravdepodobnosť, že ostane jazva. Minula som celé balenie krému, keď mi potom lekárnička poradila, aby som na chvíľu zmenila značku, aby si naň pokožka nezvykla a krém by sa stal neúčinný. Preto som si kúpila iný, no A-Derme ostávam verná a vrátim sa k nemu hneď, ako miniem súčasné balenie.
Ja som ho prvý raz kúpila v lekárni, druhý raz už na internete, lebo som presne vedela, čo chcem (krém teraz používa zvyšok rodiny :)). Kúpite ich v kamenných i internetových lekárňach a v niektorých eshopoch. Cena sa pohybuje od 9 do asi 13 eur.

Používate takéto krémy? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe