Yves Rocher a tradícia kúpeľov Hammam

17:45

Poznáte kúpele Hammam? Je to turecký kúpeľ, ktorý nevznikol náhodou. Jeho tradícia spočíva v islame, a preto bol stvorený za prísnych podmienok. Spája v sebe očistu tela a ducha. Tieto kúpele v Turecku bežne fungujú. Z tela sa odplavujú nečistoty a rovnako miznú aj trápenia. Hammam je záležitosť horúčavy - horúca voda, horúca para, horúčava, ktorá páli všetky zlé mosty v tele i duši. Nasleduje masáž, masér špeciálne lufou premasíruje telo, čím dokonale odstráni starú kožu. 

yves rocher
Orientálny sprchový olej a orientálne sprchové mlieko

orientálny sprchový olej
Orientálny sprchový olej

Orientálny sprchový olej

Sprchový olej je v plastovom, recyklovateľnom obale a má 200 ml. Konzistenciou pripomína klasický sprchový gél, rozdiel je v pene. Kým sprchový gél vytvára bohatú penu, olej pri kontakte s vodou vytvorí taký biely bublinkový povlak :) (teda, mne to tak príde, lebo to nie je klasická, nadýchaná pena, ale len bublinky na hustom bielom pozadí:)). Čo je na ňom úžasné, je vôňa! Pokožku zahalí do závoja  exotickej vône a na dušu pôsobí ako balzam, pretože sa po sprche či kúpeli cítite ako znovuzrodené. Má blahodárny vplyv na pokožku, zanecháva ju hydratovanú, hodvábne jemnú na dotyk a nádherne prevoňaňú. 
Za 200 ml orientálneho sprchového oleja zaplatíte 5,9 eur, kúpiť si ho môžete v kamennom obchode.

orientálne sprchové mlieko
Orientálne sprchové mlieko

Hammam
Výrobky nemajú pumpičku na dávkovanie

Sprchové mlieko

Orientálne sprchové mliečko je balené rovnako ako aj olej - v plastovom obale je ho 200 ml. Ani jeden z výrobkov síce nemá pumpičku na dávkovanie, ale  nie je to žiadny problém, keď je už sprchového mlieka menej, stačí len obrátiť fľašu hore dnom, obrátená nepadá a opäť sa ľahko dávkuje. A keď je ho celkom málo, obal sa len rozstrihne a nič tak nevyjde navnivoč. Mliečko má príjemnú, sviežu vôňu, ktorá sa pri sprchovaní vznáša v kúpeľni a podobne ako vôňa sprchového oleja, vo vás vyvolá akýsi pokoj a lepšiu náladu. Ak si chcete dopriať trochu relaxu, rozhodne odporúčam tieto výrobky, sú ako stvorené na pokojný večer. Mliečko nevytvára penu, pokožku  prevonia, po jeho použití je hodvábne hladká a hydratovaná. 
Za 200 ml orientálneho sprchového mliečka zaplatíte 5,9 eur.

Ktorý z týchto dvoch výrobkov sa Vám páči viac? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe