Yves Rocher - Vyhladzujúci peeling na nohy

18:24

Pravdou je, že svojim chodidlám som dlho nevenovala patričnú starostlivosť. A pritom na nich spočíva statika  a váha nášho tela! Ruku na srdce, koľkí z nás sa o svoje chodidlá pravidelne starajú a rozmaznávajú ich tak, ako si naozaj zaslúžia? Ja sa snažím venovať im dostatok starostlivosti, i keď niekedy to nie je jednoduché, pretože sa stále niekam ponáhľame a nohy doma nechať nemôžeme :) Okrem rôznych kúpeľov, solí, hydratačných krémov a olejov som si veľmi obľúbila aj peelingy. Pokožku jemne obrúsia, odstránia odumreté bunky a po nakrémovaní sú nohy ako znovuzrodené. Včera som minula peeling na nohy od Yves Rocher.

Yves Rocher - Vyhladzujúci peeling na nohy
zdroj: yvesrocher.sk



Vyhladzujúci peeling na nohy
A takto včera skončil môj 

Yves Rocher - Vyhladzujúci peeling na nohy

Peeling je v malom, praktickom 50 ml plastovom obale, z ktorého sa vytlačí potrebné množstvo. Obal je priehľadný, preto vidno, koľko výrobku ešte zostáva. Keď som ho prvýkrát otvorila, okamžite som sa zamilovala do jeho vône - je to krásna, svieža levanduľová vôňa a ja levanduľu zbožňujem! Vďaka vôni je masáž naozaj príjemným pôžitkom, pretože popri každom pohybe okolo seba cítite upokojujúcu vôňu. 

Prášok z marhuľových jadier je dostatočne ostrý na to, aby obrúsil hrubšiu kožu, ale stále dostatočne jemný na to, aby pokožku nepoškodil. Peeling sa odporúča používať dvakrát týždenne, ja si doprajem kúpeľ nôh, väčšinou mám nejakú krásne voňavú soľ, potom použijem peeling a nakoniec nejaký krém alebo mlieko, ktoré pokožku vyživujú, hydratujú a zjemňujú. Nohy sú potom oddýchnuté, ošetrené, na dotyk hebké a pôsobia zdravo.

50 m peeling stojí okolo 5 eur, kúpiť si ho môžete v kamennom obchode alebo u svojej poradkyni krásy Yves Rocher :)

Používate peeling na nohy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe