Mineral Beauty System - Bahenná maska na tvár pre suchú a citlivú pleť

19:53

Určite ste si už všimli, že pleťovým maskám sa venujem často. Nuž áno, nedám dopustiť na dobrú masku, ktorá dokáže napraviť mnohé nedokonalosti: čistia, hydratujú, upokojujú, osviežia, rozžiaria. Na biobeauty.sk som našla niekoľko zaujímavých masiek, aj v októbrovej krabičke krásy som si našla masku s argánovým olejom,  do ktorej som sa zaľúbila na prvé použitie, ale o tej vám poviem neskôr :) Teraz sa budem venovať maske, ktorú som dostala nedávno a samozrejme, že som ju musela vyskúšať :)

Maska má 2 x 8 ml


Čistiaca maska určená najmä pre citlivú pleť

Bahenná maska na tvár pre suchú a citlivú pleť

I keď nemám citlivú pleť, maske som sa veľmi potešila. Preferujem čistiace, pretože pri mastnej  a zmiešanej pleti je pravidelné čistenie veľmi dôležité. Maska je v balení 2 x 8 ml, teda na dve použitia. Maska má príjemnú vôňu, ktorá nepôsobí rušivo a krátko po nanesení na tvár ju  nie je cítiť. Má hustú konzistenciu, ale ľahko sa kĺže po pleti a ľahko sa rozotrie, nepotrebujem ani štetec. Najlepšie je aplikovať ju na vyčistenú pleť a nechať pôsobiť maximálne 20 minút. Po uplynutí tejto doby som ju zmyla vlažnou vodou a hubkou na pleť. Výsledok bol uspokojivý, pretože póry boli čisté, pleť  na dotyk hodvábne hladká a zmatnená. Jemné linky na tvári boli vyhladené a pleť pôsobila sviežo a čisto. Následne som si na tvár naniesla ešte nočný krém. 
Masku si môžete kúpiť na biobeauty.sk za 1,79.

Preferujete veľké balenia masiek alebo masky, ktoré sú v malých obaloch na jedno alebo dve použitia?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe