ELF - Essential Tekutý korektor

12:13

Ako mnohé ženy, aj ja túžim po dokonalej pleti. Tento sen je nesplniteľný, ale pomocou správnych kozmetických prípravkov sa k nemu možno dostať o kúsok bližšie :) Dnes je ponuka korektorov skutočne pestrá, firmy sa predbiehajú v tom, aký zázrak prinesú na trh a sľúbia nám neviditeľné pehy, kruhy pod očami, materské znamienka či vyrážky. Nuž, moje čelo sa momentálne vrátilo do puberty a tak som opätovne siahla po korektoroch, ktoré dlho ležali na dne šuplíka. 

ELF - Essential Tekutý korektor

Tekutý korektor
Môj odtieň, celkovo sú v ponuke 3

Essential Tekutý korektor
Korektor sa aplikuje jednoducho


ELF - Essential Tekutý korektor


Korektor má 2,3 g a vďaka svojmu malému, praktickému baleniu sa bez problémov vmestí si kozmetickej taštičky i poličky v kúpeľni. Má príjemnú, jemnú vôňu, ktorú po nanesení na pleť necítiť. Má dobrú konzistenciu, nie je riedky, dobre sa rozotiera. Na výber je z troch odtieňov, preto si myslím, že s výberom by nemal byť problém. Korektor si treba vybrať podľa farby make upu, keďže sa nanáša naň.

Ja som bola s korektorom celkom spokojná. Póry neupchával, takže po jeho použití sa nové vyrážky neobjavili. Začervenané miesta okolo vyrážok prekryl pekne, vyrážky boli menej nápadné, pomerne dobre si poradil aj s fliačikmi, pleť pôsobila  prirodzene. Akurát s kruhmi pod očami si neporadil, tie nekryje veľmi dobre, ale ELF má aj korektor na kruhy pod očami a ten je super.

Na elf.sk si ho môžete kúpiť za 3 eurá, ale sledujte ich fan page na Facebooku, kde sa dozviete o najnovších akciách :)

Používate korektory?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe