Natura Siberica - Kondicionér - Objem a starostlivosť pre všetky typy vlasov

20:07

O šampóne na objem od Natura Siberica som vám už hovorila (viac sa dočítate TU). Vzorky som skúšala ja, mamina i moja najlepšia kamarátka a všetky sme sa zhodli na tom, že je vynikajúci. Vlasy boli po jeho použití lesklé, hodvábne jemné, zdravé a naozaj im bol dodaný výraznejší objem. Už dávnejšie som zistila, že by som nemala zabúdať na úlohu kondicionéru, pretože sa so šampónom dopĺňajú vlasy dostávajú všetko potrebné, aby boli zdravé a chránené pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Doma sa mi nazbieralo osem vzoriek kondicionéru na objem a starostlivosť a tak som poctivo skúšala :)


Zdroj: Naturasiberica.sk


Vzorka má 6 ml

Kondicionér - Objem a starostlivosť pre všetky typy vlasov



Jedna vzorka mi vystačila na jedno použitie, kondicionér som používala tri týždne. Dosť na to, aby ma presvedčil o svojej kvalite a prinútil ma porozmýšľať nad jeho kúpou. Po otvorení ma úplne nadchla vôňa.  Je svieža, krásne prevonia vlasy a cítiť ju aj ráno, keď som sa česala. Kondicionér je trošku hustejší, konzistenciou pripomína krém. Po nanesení som ho nechala pôsobiť 5 minút a potom som ho zmyla teplou vodou. Ak vás trápi suchá pokožka hlavy, tento kondicionér je veľmi dobrý, pretože som si všimla, že po jeho použití pokožka nebola vysušená. Vlasy boli po uschnutí lesklé, ľahko sa rozčesávali, pôsobili zdravo a menej sa mi lámali. Spolu so šampónom na objem a starostlivosť sú vhodné pre všetky typy vlasov, vlasy sú po ich použití objemnejšie a pevnejšie, menej sa lámu. 
400 kondicionéru stojí okolo 8 eur.

Používate kondicionéry?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe