Essence a božské lesky z limitiek

18:50

Lesky a rúže na pery sú povinnou výbavou mnohých žien. Ja z domu neupravená nevyjdem, jednoducho sa musím chvíľu vyzvŕtať pred zrkadlom, zakryť fliačiky, kruhy, zvýrazniť oči, pohrať sa s farbami. Je to skôr koníček, láska k tomu všetkému :) V poslednej dobe radšej siahnem po rúži, ale stále mám slabosť pre farebné lesky, ktoré vykúzlia krásne, šťavnaté pery. Essence má limitované edície, kde nájdete tiene, lesky, púdre, lícenky či bronzéry, laky na nechty a ďalšie milé drobnosti, ktoré my ženy zbožňujeme. Pred pár dňami som si urobila radosť leskom z najnovšej limitky, ktorý som pridala k trom z predchádzajúcich. 

Trio leskov: Guerilla Gardening a Holografics




Holografics lesky 
Holografics je staršia limitka, ale lesky z nej som si šetrila :) Väčšinou som ich nepoužívala samostatne, ale na nejaký rúž, pretože ho úžasne oživili, krásne sa ligotali. Veľmi príjemne voňali, na perách zanechávali mňamkovú chuť a pomerne dlho vydržali.  Privítala by som podobné lesky, pretože moje sú už takmer minuté a budú mi v kozmetickej taštičke naozaj chýbať.

Guerilla Gardening krém

Krém na pery

Farba je sýta, dlho vydrží

Krém na pery z Guerilla Gardening milujem! Je hustý, krémový, ľahko sa na perách rozotiera a pre mňa je maľovanie s ním doslova pôžitok. Príjemne, ovocne vonia a rovnako dobre aj chutí :) I keď je pravda, že výrazné ružové odtiene nemám rada, tento mi skrátka učaroval, pretože po jeho nanesení sú pery matné, hladké a dlho vydrží. Moja mamina hovorí, že je taký cukríkový, ale zvykla som si pery líčiť aj takými farbami :)

Najnovšia limika Essence Beauty beats


Lesk je v ponuke v dvoch odtieňoch, ja som si vybrala nežnú ružovú

Na obrázkoch sa popri limitke objavuje Justin Bieber. Hm, hudbu nerobí ničím výnimočnú, tak by nemusel otravovať ešte aj v kozmetike. Nuž, nabudúce by to chcelo šťastnejšiu voľbu ako je on. Lesk je v troch farbách, jemnej mentolovej, sýtoružovej a mojej nežnej ružovej. Pozerala som sa aj na tú tmavšiu ružovú, ale podobnú doma mám, tak som si vzala len jeden lesk. Je to ružová farba, ktorá má jemné trblietky, ktoré príliš nevidno. Skôr sú ako perleť. Lesk vonia i chutí sladučko, ideálny pre mňa :) Nanáša sa dobre, lebo má pekne tvarovaný štetec. Na perách dlho vydrží, ja som ho mala na perách niekoľko hodín, keď som sa vybrala na povinnú jazdu vybavovačiek a po návrate som ho na perách stále videla. Možno sa pri nasledujúcej návšteve DM-ky predsa rozhodnem aj pre ten tmavší odtieň.

Lesk stojí 2,19 eur.

Máte radi limitované edície Essecne? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe