the Balm - Podkladová báza

11:39


Podkladové bázy som veľmi dlho považovala za zbytočné. Ale len do okamihu, kým som ich nevyskúšala na vlastnej koži a nezistila som, že naozaj fungujú :) Niektoré lepšie, niektoré horšie, ale fungujú. Pred nedávnom sa spustil na Slovensku nový eshop, thebalm, ktorý predáva obľúbenú americkú kozmetiku theBalm. "Krásna behom 5 minút " - to je filozofia značky, ktorá ponúka množstvo multifunkčných výrobkov a perfektných riešení pre pleť. A pretože krása a zábava idú u theBalm ruka v ruke, sú všetky produkty navrhnuté tak, aby vám pozdvihli náladu - pútavými retro obalmi, vtipnými názvami a hlavne dokonalým výsledkom. Keď som si prechádzala pestrú ponuku výrobkov v nádherných obaloch, nevedela som si vybrať :) No nakoniec padla voľba na podkladovú bázu, ktorá je najpredávanejším výrobkom ttheBalm.

Škatuľka je krásna
A plastový obal tiež :)



Balenie má 30 ml

Balenie sa šraubuje 

the Balm - Podkladová báza

Ako som už spomenula, obaly výrobkov sú naozaj krásne, jedná sa o retro obrázky, ktoré sú ako stvorené pre nás ženy :) Pre mňa je pekný obal plusom, i keď kvalitu výrobku nijako neovplyvní. Báza sa nachádza v plastovej tube, z ktorej si vytlačíte potrebné množstvo a zatvára sa šraubovaním. Jedná sa o hustejšiu bázu, ktorá nemá žiadnu výraznejšiu vôňu alebo  zápach, na tvári ju necítiť vôbec, vďaka čomu vôbec nepôsobí rušivo. Nanáša sa úplne ľahúčko, výborne sa rozotiera, stačí len veľmi malá množstvo na jedno použitie. Make up sa po nej kĺže jedna radosť, líčenie s ňou ma nesmierne baví :) No, a čo sa výsledkov týka, bola som ňou spokojná, pretože:
  • zmatní pleť, T zóna sa mi počas celého dňa neleskla (mala som aj zmatňujúce obrúsky, aj púder v kabelke, ale celkom mi postačil obrúsok)
  • vyhladí jemné linky na čele i okolo očí, vďaka čomu ich make up a púder nezvýraznia
  • make up sa celkovo nikde neusádza, nevznikajú fliačiky, na suchších miestach nevznikajú šupinky
  • životnosť make upu je predĺžená o dlhé hodiny. Neverím reklamám, ktoré tvrdia, že make up vydrží v nezmenenej forme 12 a viac hodín, lebo na mojej mastnej pleti vidím, že ak nepoužijem nič okrem make upu, po štyroch hodinách sa lesknem na kilometre. Pri tejto báze je plusom, že po asi deviatich hodinách na nohách bez prepudrovania vyzeral make up prirodzene, nelesknem sa, make up nikde nevytvoril linky ani fľaky. Skrátka, nebolo to úplne dokonalé, ale bez problémov by som ešte mohla ísť na pár hodín niekam von. Na druhý deň som si už tvár po tých ôsmich hodinách len prepudrovala a večer som vyzerala rovnako dobre ako ráno, keď som sa nalíčila. 
  • líčenie je zábavou, inak to popísať neviem :)

Cena je trochu vyššia, 30 ml bázy stojí 24 eur. Ale, na všetko sa treba pozerať aj z iného uhla pohľadu, predtým som si musela minimálne dvakrát denne upravovať make up i púder, teraz mi na celý deň stačí zmatňujúci obrúsok. Ak vás báza zaujala, určite si prejdite ponuku na stránke thebalm.sk, ak ste z Čiech, tak na stránke thebalm.cz, určite nebudete sklamaní a možno budete mať ten istý problém ako ja: čo si z tej úžasnej ponuky vybrať? :)

Poznáte theBalm? :)














You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe