Avon - Obnovujúca pleťová maska s aloe a šípkou s upokojujúcim účinkom

11:13

Zakliaty týždeň pokračoval aj včera večer, keď som minula aj pleťovú masku Natural Herbals a Anew Vitale čistiaci gél od Avonu. Keď som dnes ráno vchádzala do kúpeľne, dôkladne som sa popozerala, čo by sa mi ešte mohlo minúť a rozčúliť ma tým, ale skonštatovala som, že snáď sa to míňanie včera skončilo, teda aspoň na pár dní :) Teraz by som vám povedala pár slov o pleťovej maske, ktorá je vhodná pre vekovú kategóriu 20+.

Maska má 50 ml



Nemusíte sa báť, že stratíte vrchnáčik :)

Obnovujúca pleťová maska s aloe a šípkou s upokojujúcim účinkom


Masku som si kúpila hneď, keď sa objavila ako novinka v katalógu. Pleťové masky zbožňujem a v Avone som sa so zlou maskou ešte nestretla. Je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča a vrchnáčik je k nej pripevnený, čo mne vyhovuje, lebo tie často hľadám po celej kúpeľni. Má 50 ml, zaberie málo miesta a vmestí sa aj do menšej kozmetickej taštičky. Maska má jemnú, príjemnú vôňu, ktorú cítite aj krátko po nanesení. Má skôr gélovú konzistenciu, po tvári sa nerozteká a dobre sa rozotiera aj prstami, nepotrebujem štetec.

Na jedno použitie stačí málo masky, aj tenučká vrstva zaručí dobré výsledky ( pri maskách neplatí, že čím viac si jej nanesiem, tým lepší výsledok dosiahnem:)). Používala som ju niekedy raz, niekedy dvakrát týždenne, podľa potreby. Keďže moja pleť si ešte občas zmyslí, že je v puberte, potrebujem niečo, čo ju upokojí a zároveň hydratuje, nie je k rankám a vyrážkam agresívne. Táto maska splnila všetko, čo sľúbila. Pleť bola svieža, hydratovaná, hladká na dotyk, jemné linky boli úplne vyhladené a červené miesta sa pomaly hojili. Z tejto línie som používala aj čistiaci gél a pleťovú vodu a s výsledkom som bola spokojná.

Bežná cena za 50 ml masky sú 4 eurá, ale v aktuálnom katalógu sú výrobky z tejto rady po 2,7 za kus.

Máte radi masky z Avonu? :)

      

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe