Čo ukrýva októbrová krabička krásy? :)

19:12


Ešte v septembri som v súťaži s Biobeauty vyhrala 5 eurový voucher. Veľmi som sa potešila, pretože som sa chystala na ďalší nákup (aj keď nakupovanie by som si už ozaj mala zakázať). V stredu 2.10. som si opäť urobila radosť a kúpila som si krabičku krásy, ktorú mi dnes priniesol kuriér. Tento mesiac síce nie je v škatuľke, pretože tie neboli včas dodané, ale je v darčekových taštičkách a na kráse to ničomu neubralo :) Čo sa v nej tento mesiac ukrýva?


Darčeková taštička


Ideme odkryť tajomstvo

Pohľad dnu

Bahenná maska na tvár s argánovým olejom, plné balenie, 50 ml

Soľ z Mŕtveho mora obohatená o magnézium, plné balenie, 250 g

Sprchový gél Verbena, minibalenie, 50 ml

Darčekové voňavé mydielko  Le Blanc vo vrecúšku

Vzorky :)

Októbrový poklad :)

Po tej pleťovej maske som poškuľovala už pri pri mojom prvom nákupe, ale už vtedy som si navyberala toľko vecí, že som sa musela stopnúť so slovami, že bude ďalší nákup :) Keď mi dnes kuriér priniesol balíček, nevedela som sa dočkať, kedy ho otvorím, aby som sa pozrela, čo je vo vnútri, mala som také malé Vianoce. Už čoskoro pribudnú na výrobky recenzie, lebo ich jednoducho musím vyskúšať čo najskôr, tak krásne vyzerajú :)

 Ďalšia krabička bude už vianočná a začne sa expedovať 15.11. Opäť nás tak bude čakať krásna krabička plná takýchto skvelých kúskov. Tešíte sa? Lebo ja veľmi :) A ak Vás októbrová taštička krásy zaujala, s kúpou neváhajte, je ich limitovaný počet :)

Čo sa Vám z októbrovej krabičky krásy páči najviac? :)




You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. mna zaujala ta pletova maska, skusala si? aka je? na co vsetko je urcena?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá maska je božská, má konzistenciu ako šľahačka, ľahko sa nanáša na pleť, obsahuje arganový olej, vyživuje ju, hydratuje, vyhladzuje linky a vrásky a jemne, šetrne čistí pleť. A prekrásne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ma zaujala tá maska, Biobeauty má super kozmetiku (lacnú) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe