Natura Siberica - Severské detoxikačné mydlo na hĺbkové čistenie pleti

9:24

Pred pár dňami som vám písala o Tarike, ktorá mi veľmi pomohla v boji proti akné. Vnímala som ju ako akýsi zábal, na čistenie pleti som rozhodne nezabúdala ani pred alebo po jej použití (o Tarike si môžete prečítať TU). Momentálne si pri starostlivosti o pleť striedam tri výrobky, pretože sa odporúča používať ich maximálne dva razy za týždeň. Jedným z nich je severské  detoxikačné mydlo, do ktorého som sa ja aj moja mamina zbláznili po prvom použití. 

Mydlo je v papierovej krabičke
K mydlu je praktická hubka

Čierne detoxikačné mydlo

Severské detoxikačné mydlo na hĺbkové čistenie pleti

Mydlo som si chcela kúpiť už dávnejšie, ale keďže som doma míňala staré zásoby, dostala som sa k nemu pred pár týždňami. Nadšene som otvorila škatuľku a našla som v nej 120 ml balenie mydla a väčšiu čiernu hubku. Pozorne som si preštudovala, čo sa o mydielku píše a otvorila som ho.

 Na moje prekvapenie bolo čierne! Predtým som ho na obrázku nevidela, preto som naozaj netušila, že bude čierno čierne :) S podobným mydlom som sa stretla v Avone, ale to bolo určené najmä na telo. Je veľmi husté a také hutné, ale dobre sa rozotiera. Mydlo má veľmi príjemnú, jemnú vôňu, ktorú cítiť na začiatku umývania, ale postupne si ju prestávate uvedomovať.

Je hustejšie, ľahko sa naberá. Postup je jednoduchý, na hubku nanesiete trochu mydla, krúživými pohybmi masírujte navlhčenú tvár. Ja som síce čakala, že budem čierna, ale nestalo sa :) Mydlo napení tak na šedo a jemnú penu vidno len hubke a trošku na tvári. Všetko potom opláchnite vlažnou vodou a môžete vidieť, aká úžasná premena sa stala:

  • tvár je žiarivo čistá, póry sú uvoľnené, pleť môže dýchať
  • pleť je hodvábne hladká na dotyk
  • T zóna je matná
  • pleť je hydratovaná, svieža, jemné linky sú vyhladené
  • akné sa hojí rýchlejšie, po umytí možno sledovať drobné zlepšenie, v priebehu pár dní je pleť zdravšia
Moja mamina mydlo vyskúšala tiež a každé tri dni sa ma pýta, kam som ho zasa schovala, že ona sa chce umývať :)

120 ml balenie mydla stojí okolo 13 eur.


Používali ste niekedy detoxikačné mydlo? :)





You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Natura Siberica patrí medzi moje najobľúbenejšie značky, totálne ju zbožňujem :) Je prírodná, voňavá, účinná a cenovo veľmi prijateľná.
    Nad týmto mydlom som uvažovala dlhšiu dobu, no jeho kúpu vôbec neľutujem a ak ho raz miniem (čo neviem či je možné :D pretože mám pocit, že z neho vôbec neubúda a používam ho pravidelne) určite kúpim ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lucka, prosim ta, ktory z produktov, kedze si ich vsetky vyskusala, by si najviac odporucila na kazdodenne cistenie pleti. Neviem sa rozhodnut medzi mydlom cierna ovca, Soaphoria carbone mydlo, Akamuti cierne africke mydlo alebo toto severske od Natura Siberica. (Inak dnes som sa to detoxikacke severne mydlo pytala v predajni, a vraj ho jedna kocka pouziva na cistenie kazdy den, ale nema sa nechat posobit, len nim odlicit.
    Dakujem pekne. Kat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každé nich je vhodné na denné čistenie pleti. Asi dva mesiace som aj používala serveské mydlo denne, len som ho zmysla, nenechala pôsobiť. Ja osobne by som si kúpila Carbone mydlo a čierne severské mydlo, tie boli podľa mňa najlepšie :) Striedam ich už niekoľko mesiacov a sú jednoznačne víťazmi.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe