Akamuti - Čistiaci krém divoký pomaranč

11:58

Poznáte Akamuti? :) Ja sama som ju spoznala len pred pár mesiacmi, keď som sa začala zaujímať o prírodnú kozmetiku. Názov Akamuti pochádza z afrického slova z jazyka Bemba v Zambii. Má dva významy, ktoré sa prekladajú ako „Malý strom“ alebo „Malá medicína“. Každý výrobok je pripravovaný ručne, od začiatku až do konca.

Balenie má 50 ml



Krém je hustej konzistencie

Akamuti - Čistiaci krém divoký pomaranč

Krém je v plastovom, šraubovacom tégliku. Má pekný vrchnáčik, za čo má u mňa prvé plus :) Druhým plusom je nádherná, svieža vôňa pomaranča. Keď som ho ovoňala, mala som pocit, že držím v ruke čerstvo olúpaný pomaranč. Vôňu cítiť aj po nanesení na pokožku, preto je tých 5 minút, počas ktorých ho mám nanesený na tvári, je skutočným pôžitkom. Svieža a príjemná vôňa naviac aj zlepší náladu, preto som si ho obľúbila hneď po prvom použití :)

Ako sa čistiaci krém používa?

Použite je veľmi jednoduché. Najskôr si namočím tvár a jemne ju osuším uterákom. Následne nanesiem jemnú vrstvu čistiaceho krému (asi ako keď si krémujete tvár obyčajným krémom, netreba ho naniesť veľa), krúživými pohybmi rozotriete a necháte pôsobiť tých 5 minút (odporúča sa 5-10). Potom si navlhčíte najlepšie vlažnou vodou odličovací tampónik a krém zotrite. Výsledky sú viditeľné po prvom použití ( moja mamina sa ma hneď spýtala, čo som použila, lebo ona to chce tiež :)):
  • póry sú čisté, pokožka môže dýchať
  • jemné linky i vrásky sú vyhladené, pleť je hydratovaná
  • pleť je žiarivá, pôsobí zdravo a sviežo
Tento krém je skvelý aj v tom, že mne nahradil aj peeling a po jeho použití som nepotrebovala naniesť pleťový krém (aj keď moja kamarátka si ešte po použití nanesie aj pleťový krém, tesne pred tým, ako ide spať). 
Kúpila so ho za 9,99 eur. A bola to naozaj skvelá a voňavá kúpa :)

Poznáte kozmetiku Akamuti? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe