Dermacol - Acneclear odličovací a čistiaci gél pre problematickú pleť

18:54

V článku o hydrofilnom odličovacom oleji som spomenula, aké problémy môže spôsobovať neodlíčenie, prípadne zlé odlíčenie pleti. Ja patrím k ženám, ktoré aj keď idú spať o štvrtej ráno, tvár si  odlíčiť musia. Na výber je dnes veľké množstvo výrobkov na odstránenie make upu, doma mám hydrofilný odličovací olej, odličovacie obrúsky, micelárne vody i rôzne gély, ktoré sa už postarajú o to, aby bola pleť čistá a mohla dýchať :) V tomto príspevku vám predstavím odličovací a umývací gél pre problematickú pleť od Dermacolu, ktorý momentálne používam a som s ním spokojná.

Dermacol - Acneclear odličovací a čistiaci gél pre problematickú pleť
Odličovací gél má 200 ml



Acneclear odličovací a čistiaci gél pre problematickú pleť

Dermacol - Acneclear odličovací a čistiaci gél pre problematickú pleť


Gél som si kúpila v eshope Dermacolu, keď som zháňala viac vecí na problematickú pleť. Keďže radu Acneclear poznám a považujem za  kvalitnú, neváhala som a odličovací gél som si kúpila. Je v plastovom obale s praktickou pumpičkou na dávkovanie, balenie má 200 ml. Ak ste už mali nejaké výrobky z tejto rady, tak viete, že voňajú príjemne, sviežo a čajovníkovo :)

Čajovník má svoju charakteristickú, výraznú vôňu, ale v týchto výrobkoch je jemnejšia. Gél je redší, preto si napumpujem trochu do rúk, pridám trochu vody, aby mi vznikla pena a tak nanášam na tvár, lebo mám istotu, že mi nebude stekať po tvári. Pení dobre, vďaka čomu odstráni make up ľahko a rýchlo. Pleť osviežuje a zbavuje nečistôt. Ak chcete zvýšiť účinok gélu, pri umývaní používajte hubku alebo kefku na umývanie tváre (ja ju mám z Yves Rocher, ale videla som ju aj v Marionnaud). Niekedy ho používam ako druhý krok v čistení pleti po použití peelingu, lebo je k pleti veľmi jemný a dobre čistí upchané póry.

Kúpiť si ho môžete v drogériách i eshopoch a cena sa pohybuje okolo 3,79.

Čím si najradšej odličujete pleť? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. zaujímalo by ma, či ti trošku nevysušuje pleť, lebo všetky podobné gély čo som skúšala mi po chvíli zanechali pocit napnutej pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mirka, ja som si pri jeho používaní nič podobné nevšimla. Ja mám mastnú pleť, niekedy po jeho použití nepoužijem ani krém a napnutú pleť nemám.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe