Avène - Antirougers Fort

16:01

Mnohé ženy mi dajú za pravdu, ak napíšem, že si na našom vzhľade vždy nájdeme niečo, s čím nie sme spokojné. Ja mám tento problém neustále :) Stále sa snažím nájsť vhodný korektor na zamaskovanie materských znamienok, zbaviť sa pieh, zbaviť sa vrásky na čele, nájsť niečo na mastnú pleť. Dlho ma trápili viditeľné červené žilky a začervenaná pleť v ich okolí. Make up tieto nedostatky prekryl, ale keď som chcela ísť na kúpalisko či zašportovať si, červené fliačiky na tvári priam kričali. Preto som hľadala krémy, ktoré by mi s týmto problémom pomohli. Mala som myslím 3 rôzne značky a úplne prvou bola Avène a jej Antirougers. 

Balenie má 30 ml

Koncentrát na začervenanie 

Avène - Antirougers Fort 


Koncentrát je v plastom obale, z ktorého sa vytláča. Má žltkastú farbu a krémovú konzistenciu. Jediné, čo mi pri každodennej aplikácii prekážalo, je vôňa výrobku. Teda, ťažko to nazvať vôňou, lebo mi neskutočne prekážala. Po prvých použitiach som s výrobkom preto chcela skončiť, ale keď sa dostavili výsledky, ďakovala som si za to, že som to nevzdala :) Koncentrát som aplikovala na vyčistené líca a nos a dvakrát denne, ráno i večer.

Ako sa môže používať?

Používala som ho niekoľko mesiacov a za ten čas som pozorovala postupné zmeny k lepšiemu: červené žilky vymizli takmer úplne, zopár menších sa ešte niekedy zjaví na nose, ale tých sa pomaly zbavujem, červeň z líc pomaly ustupovala a ostali len pehy a materské znamienka, ktoré nie sú také výrazné, aby mi prekážali. Hlavne vďaka tomu sa už nepozerám do zrkadla zúfalo, ale spokojne :) Pri cvičení, prechodu z tepla do zimy a naopak moja tvár sčervenela ešte väčšmi, dnes tento problém nemám, začervenanie je minimálne.
Cena balenia na Pilulka  je 17,46 eur. Cena je dosť vysoká, asi aj preto som sa potom poobzerala po inom výrobku, ale keď sa na to spätne pozriem, tak tento koncentrát bol proti žilkám a červenej pleti tým najlepším, čo som vyskúšala.

Trápia vás žilky a začervenanie pleti? Ako s tým bojujete?


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tak tento zázrak si píšem do zoznamu Lucka :) ♥ mám problém s rozšírenými žilkamu, určite vyskúšam :) ďakujem za krásnu recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na žilky je výborný! Dnes ma už takmer vôbec netrápia, dokonca aj červené líca zmizli :)

      Odstrániť
  2. Však ja ked cvičím, som ako paradajka :) :D až blčím hi hi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som mala tento problém. Úplne nezmizol, ale je to omnoho lepšie. Teraz mám iný krém, uvidím, ako dopadne v hodnotení :)

      Odstrániť
  3. Okrem zmiešanej pleti mám problém aj so žilkami, určite vyskúšam a z pilulky objednávam veľmi rada, rýchlo dodanie, vždy pridajú aj niečo navyše. :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám Pilulku veľmi rada, vďaka nim sa ku mne dostala niekoľko super vzoriek a potom som si kúpila plné produkty :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe