Figs&Rouge - MOCHA ORANGE, krém na ruky

16:33

Čím je chladnejšie a veternejšie počasie, tým väčšiu mám spotrebu balzamov na pery a krémov na ruky. Pery sa vysušia veľmi rýchlo, potom sú popraskané, citlivé, boľavé. Rovnako je to aj pri rukách najmä ľudia s chladovou alergiou trpia popraskanou, napnutou a na dotyk citlivou pokožkou. Preto sa snažím mať vždy pri sebe minimálne balzam na pery, niekedy si kúpim i malý krém na ruky, ktorý sa poľahky vmestí do kabelky. V septembri som mala to šťastie,že som v jednej súťaži vyhrala úžasný krém na ruky Figs&Rouge, ktorý je super do kabelky, no radšej ho obdivujem doma na poličke :)

Figs&Rouge - MOCHA ORANGE, krém na ruky

Figs&Rouge
100%-né prírodné zloženie

 krém na ruky
Rozkošný vrchnáčik, uzatvára sa šraubovaním 

Figs&Rouge - MOCHA ORANGE, krém na ruky


Chystám sa svoju zbierku Figs&Rouge rozšíriť, lebo s každým výrobkom som nesmierne spokojná. Krém na ruky je na moje milé prekvapenie v plastovom obale, čo má pre mňa hneď niekoľko výhod:
  1. kovové balenie pomaly mení tvar, nedá sa z neho ku koncu krém vytláčať, kým plastové balenie len trošku spľasne, tvar radikálne nemení
  2. omnoho menšia pravdepodobnosť,že sa porežem! (ja som sa porezala aj dnes pri banálnom odstraňovaní kovového kódu, ktorý sa dáva na kozmetiku, neviem, ako sa tomu nadáva, ale aby sa pípalo, keď sa kradne).
  3. ak je plastové balenie už takmer prázdne, len ho rozstrihnem, aby som dostala von všetok krém, kým pri kovovom sa to nedá takmer vôbec 
  4. keďže sa nevytvárajú záhyby ako pri ohýbaní kovu, nemôže tuba prasknúť
Krém má príjemnú, pomarančovú vôňu a naozaj je v ňom cítiť aj niečo, čo vonia ako káva, i keď vôňa pomaranča je oveľa silnejšia. Večer mi pekne prevonia pokožku rúk. Je redší ako iné krémy, ale o to ľahšie sa rozotiera a veľmi rýchlo sa vstrebe do pokožky, pričom nezanecháva mastný film.

Nahrádza aj oleje na nechtovú kožtičku, pretože keď ho používam, hydratuje ju a ďalšia starostlivosť je tak nepotrebná. Aj ráno po zobudení sú ruky hladké, pokožka je chránená pred akýmikoľvek škodlivými vplyvmi prostredia. Musím si zaklopať, ale momentálne ma vôbec netrápia zádery ani suchá či napnutá pokožka. Najúžasnejšie je, že obsahuje iba prírodné látky, takže do tela sa vám nedostanú žiadne umelé konzervanty.  

Kúpiť si ho môžete za 8,49 na viacerých stránkach, kde sa predáva prírodná kozmetika.

Máte svoj obľúbený krém na ruky od Figs&Rouge? :)




You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. ja mám od tejto značky balzam na pery rovnakej vône ako tento krém :-) a tiež si ho neviem vynachváliť :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, ja mám od nich tri výrobky a všetky tri sú úplne úžasné :) Treba sledovať ich fanpage na FB, keď bude 500 fanúšikov, získajú 20% zľavu na nákup :)

      Odstrániť
    2. už som to zaregistrovala aj ja :D je to super nápad už aby bolo tých 500 fanúšikov, rada by som si niečo objednala :D :D

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe